+32 472 33 40 66

info@deal-webdesign.be

Klein Parksken 1A - 9300 Aalst

Wordpress website laten maken? Wij helpen je graag!

20% kortingWil je een Wordpress website laten maken die je zelf kan onderhouden en aanpassen achteraf? Dan zit je goed bij ons. Dankzij ons zélf ontworpen design, geïntegreerd in Wordpress, kunnen wij jou een site aanbieden, die je zelf kan aanpassen, voor een zéér scherpe prijs. Deze website zal zeker een meerwaarde betekenen voor jouw bedrijf. Je levert ons het logo, de menustructuur, de teksten en de foto's en in minder dan 2 weken realiseren wij jouw splinternieuwe website! Prijs / kwaliteit de béste op de markt. Je kan bij ons kiezen uit 3 zélf ontworpen designs. Laat gerust weten welke jouw voorkeur heeft:

 

Enkele Wordpress websites op basis van Design 1

Wordpress website laten maken Professionele wordpress website

 

 

Enkele Wordpress websites op basis van Design 2

website met Wordpress CMS website met wordpress content management systeem laten maken

 

 

Enkele Wordpress websites op basis van Design 3

wordpress Content Management Systeem CMS Wordpress website

 

 

Laat ons gerust weten welk design jouw voorkeur heeft. De kleuren, het logo, de teksten en de foto's worden uiteraard aangepast. Op basis van jouw keuze kunnen wij op deze manier een professionele website afleveren binnen 2 weken!

Bent u toch niet tevreden over deze ontwerpen? Dan kan u ook kiezen voor een professionele website op maat.

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij sturen jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. Je zal het je niet beklagen. 9 op 10 van onze klanten beoordeelt ons als uitstekend. Kijk zelf op onze getuigenissen pagina of Google reviews hoe andere Deal webdesign aanbevelen!

Onze werkwijze: 5-stappenplan

Deal webdesign ontwikkelt jouw Wordpress website binnen een tijdsbestek van 2 weken. Bij het creëren van een website gebruiken we steeds de allernieuwste technologieën en passen we een vijfstappenplan toe:

0472 33 40 66

Waarom jouw Wordpress website laten maken door Deal webdesign?

 

Ter informatie

WordPress is een bekend Content Management System dat gratis te verkrijgen is. WordPress is veruit het meest populaire CMS ter wereld. Dankzij Wordpress kan je de inhoud van jouw website makkelijk aanpassen. Technische kennis is nauwelijks vereist, waardoor vrijwel iedereen direct met WordPress aan de slag kan. De opleiding Wordpress is trouwens gratis, met onbeperkt support achteraf.

De grote kracht van WordPress is onder meer de gebruiksvriendelijkheid, mobielvriendelijkheid en zoekmachinevriendelijkheid. Allemaal kenmerken die voor een website in het huidige tijdperk van groot belang zijn. Een WordPress website laten maken is daarom een uitstekende manier om een website te realiseren.