Wordpress website laten maken? Wij helpen je graag!

Wil je een Wordpress website laten maken die je zelf kan onderhouden en aanpassen achteraf? Dan zit je goed bij ons. Dankzij onze zélf ontworpen designs, geïntegreerd in Wordpress, kunnen wij jou een site aanbieden die je zelf kan aanpassen, voor een zéér scherpe prijs.

Een Wordpress website is de perfecte keuze voor wie een website wil die hij/zij makkelijk zélf kan aanpassen. De website is aangepast voor tablets en smartphones en heeft een gratis module die zorgt voor hoge rankings op Google. Levertermijn is minder dan 3 weken.

Jij levert ons het logo, de menustructuur, de teksten en de foto's en in minder dan 3 weken realiseren wij jouw splinternieuwe website! Prijs / kwaliteit de béste op de markt. Je kan bij ons kiezen uit 3 zélf ontworpen designs. Laat gerust weten welke jouw voorkeur heeft:

 

Wordpress website op basis van Design 1

website met wordpress content management systeem laten maken website met Wordpress CMS

 

 

Wordpress website op basis van Design 2

Wordpress website developer wordpress webdesigner

 

 

Wordpress website op basis van Design 3

Wordpress site laten maken professionele wordpress website

 

 

Laat ons gerust weten welk design jouw voorkeur heeft. De kleuren, het logo, de teksten en de foto's worden uiteraard aangepast. Op basis van jouw keuze kunnen wij op deze manier een professionele website afleveren binnen 3 weken!

Ben je toch niet tevreden over deze ontwerpen? Dan kan je ook kiezen voor een professionele website op maat.

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij sturen jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. Je zal het je niet beklagen. 9 op 10 van onze klanten beoordeelt ons als uitstekend. Kijk zelf op onze getuigenissen pagina of Google reviews hoe andere Deal webdesign aanbevelen!

 

 

Onze werkwijze: 5-stappenplan

Deal webdesign ontwikkelt jouw Wordpress website binnen een tijdsbestek van 3 weken. Bij het creëren van een website gebruiken we steeds de allernieuwste technologieën en passen we een vijfstappenplan toe:

Waarom jouw Wordpress website laten maken door Deal webdesign?

 

Ter informatie

WordPress is een bekend Content Management System dat sinds 2003 gratis te verkrijgen is. WordPress is veruit het meest populaire CMS ter wereld. 60 procent van alle websites zijn gemaakt met Wordpress. Dankzij Wordpress kan je de inhoud van jouw website makkelijk aanpassen. Technische kennis is nauwelijks vereist, waardoor vrijwel iedereen direct met WordPress aan de slag kan. De opleiding Wordpress is trouwens gratis, met onbeperkt support achteraf.

Wil je effectief zien hoe makkelijk het is? Bekijk dan zeker deze video van ons met uitleg.

De grote kracht van WordPress is onder meer de gebruiksvriendelijkheid, mobielvriendelijkheid en zoekmachinevriendelijkheid. Allemaal kenmerken die voor een website in het huidige tijdperk van groot belang zijn. Een WordPress website laten maken is daarom een uitstekende manier om een website te realiseren.