+32 472 33 40 66

info@deal-webdesign.be

Klein Parksken 1A - 9300 Aalst

Drukwerk

drukwerkNaast webontwikkeling staan wij u ook graag bij met digitaal drukwerk. Een flyer, folder, poster,... zijn ideale marketingcommunicatiemiddelen om uw boodschap over te brengen op uw doelgroep. U wilt bijvoorbeeld door middel van een poster een event aankondigen, via een flyer een sfeerimpressie van uw bedrijf samenstellen of door middel van een folder uw collectie tentoonstellen.

Wie, wat, waar, wanneer? Het is de basisinformatie op elk drukwerk. Maar hoe zorgt u ervoor dat deze elementen meteen de aandacht trekken? Een creatief ontwerp dat de aandacht vastgrijpt en niet meer loslaat? Deal webdesign zorgt ervoor!

U kunt ons met een gerust hart inschakelen om uw boodschap op een originele en creatieve manier te laten verpakken. Uw wensen en richtlijnen worden van tevoren uitgebreid besproken. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en maken wij een passend ontwerp op basis van uw huidige huisstijl en/of kernwaarden van uw bedrijf. Pas wanneer u 100% tevreden bent, ontvangt u alles geheel drukklaar aangeleverd! Denk hierbij aan promotiemateriaal zoals naamkaartjes, affiches, roll-its, flyers, folders spandoeken, briefpapier, enz...

Ontdek vlug een deel van ons werk...

 

... en bekijk het uiteindelijk resultaat hier!