Freelance Wordpress webdesigner

freelance webdesignerOp zoek naar een freelance webdesigner? Heb je zelf een agency en wil je een webdesign klus uitbesteden aan een capabele en gedreven freelance webdesigner? Dan zit je goed bij Deal webdesign. Als freelance webdesigner zorg ik voor een grafisch gelikte website volgens de regels van de kunst. Hierbij gebruik ik steeds Wordpress in combinatie met Elementor en volg ik de nodige SEO regels.

Als freelance webdesigner kies ik zelf de projecten waar ik aan wil werken en ben ik uiterst flexibel. Daarbij werk ik zowel rechtstreeks voor bedrijven als voor agencies die nood hebben aan een extra webdesigner die hun ontwerpen codeert en integreert in Wordpress.

Doe je beroep op mijn expertise, dan mag je alvast rekenen op een state-of-the-art website, die er niet enkel goed uitziet, maar ook snel is, mobile responsive en gebruiksvriendelijk.

Grotere agencies zoals bijvoorbeeld shakeUp en DeFacto leggen met plezier hun projecten in mijn handen omdat ze weten dat ik het project van A tot Z afrond en hun klanten voorzie van een piekfijne website. Ik werk steeds punctueel, binnen deadlines en binnen het voorziene budget.

Als Wordpress specialist ben ik snel inzetbaar wanneer nodig. Beschouw me gerust als een echte partner, die al snel een onderdeel vormt van je team en waarmee het vlot samenwerken is. Tientallen tevreden klanten zullen dit ongetwijfeld bevestigen, positieve referenties bij de vleet!

stap 1

KENNISMAKING
De eerste stap is telkens een ontmoeting bij u ter plaatse of bij ons op kantoor

stap 2

ONTWERP
Bij akkoord, gaan we over tot het ontwerpen van uw website. Dit ontwerp wordt steeds uitgewerkt totdat u helemaal tevreden bent over het resultaat

stap 3

CODE
Na goedkeuring van het ontwerp, gaan we over tot het programmatie van de website zodat deze kan bezocht worden via laptop of computer

stap 4

AFLEVERING
Het leukste moment van dit hele proces: de site wordt online geplaatst onder de door u gekozen domeinnaam!

 

 

 

Waarom zou u voor ons kiezen?

Op deze manier maakt Deal webdesign het verschil. We streven continu een win-win na. Hoe meer gelukkige klanten, hoe beter we er samen van worden op lange termijn. Webdesign bedrijf nodig? Aarzel niet om ons te contacteren voor een kennismakend gesprek.

Meer dan 300 klanten zijn zéér tevreden van onze diensten. Waar wacht u nog op?

Contacteer me!

Nood aan een Wordpress webdesigner die de klappen van de zweep kent en al heel wat websites en webshops heeft ontwikkeld? Geef me seintje en ongetwijfeld komen we tot een fijne, succesvolle en betaalbare samenwerking.