drupal naar Wordpress omzettenDrupal naar WordPress overzetten

Je Drupal website laten omzetten naar WordPress? Een klusje dat we met plezier voor je klaren. Wij vertellen je alvast in een notendop waarom een overstap een meerwaarde kan betekenen.

Waarom je website van Drupal naar WordPress overzetten?

Drupal is net als WordPress een open source systeem wat wil zeggen dat er heel wat ontwikkelaars mee uit de voeten kunnen. Voor jou als eindgebruiker is Drupal echter een veel complexer systeem. In WordPress is het betrekkelijk eenvoudig om zelf aanpassingen te doen, blogs toe te voegen, afbeeldingen en ga zo maar door. In Drupal ligt dit een stuk moeilijker. Drupal kent immers geen thema’s waardoor je al snel het noorden kwijt bent.

Een degelijke kennis HTML is bij Drupal nodig, terwijl je als leek makkelijk met WordPress aan de slag kunt. Zit je site momenteel in Drupal, maar wil je er meer vat op en zelf meer zaken kunnen aanpassen, zonder telkens een (dure) ontwikkelaar te moeten aanspreken, dan valt een overstap van Drupal naar WordPress zeker te overwegen. Zo geniet je van de gebruiksvriendelijkheid van een veelgebruikt CMS-systeem, zonder de vaak hoge kosten die aan het onderhouden van Drupal verbonden zijn.

Reken op een professioneel webbureau

Eigenhandig je website van Drupal naar WordPress overzetten? Daar valt amper aan te beginnen. Reken op een ervaren bureau in webdesign om deze klus voor je te klaren. Doe je dit niet dan kan dit tot heel wat frustratie leiden. Voor je het weet valt je site niet meer te raadplegen en dan ben je een stuk verder van huis.

Zorgeloos overstappen van Drupal naar WordPress? Reken op de expertise van Deal webdesign.

Wij hebben al heel wat sites overgezet, beschikken over de nodige kennis en zorgen voor een vlotte overgang van Drupal naar WordPress. Nood aan een betaalbaar webbureau met kennis van zaken? Contacteer ons! We vertellen u graag meer over hoe we deze migratie voor je aanpakken.