Deal webdesign

Een rekenmodule voor warmtepompboilers

Deze rekenmodule stelt gebruikers in staat om snel de besparingen te berekenen die ze kunnen realiseren door over te schakelen van een elektrische boiler naar een warmtepompboiler.
Picture of Geschreven door Dimitri

Geschreven door Dimitri

Ik heb onlangs de uitdaging aangenomen om een geavanceerde calculator voor HL Technieken te ontwerpen. Deze rekenmodule, geïntegreerd op hun website, stelt gebruikers in staat om snel de besparingen te berekenen die ze kunnen realiseren door over te schakelen van een traditionele elektrische boiler naar een efficiëntere warmtepompboiler.

Deze tool is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en precisie, waarbij gebruikers eenvoudig hun verbruiksgegevens kunnen invoeren om direct inzicht te krijgen in potentiële kostenbesparingen. Mijn doel was om een interactieve ervaring te bieden die niet alleen functioneel is, maar ook informatief, waardoor klanten van HL Technieken een weloverwogen keuze kunnen maken.

Je kan hier het resultaat testen: https://www.hltechnieken.be/calculator-warmtepomp-boiler/

Ben je ook op zoek naar een manier om jouw website interactiever te maken met een rekenmodule? Neem gerust contact op met mij. Ondertussen zijn we meer dan 10 jaar bezig en durf ik zeggen dat alles mogelijk is. Ik onderzoek ook steeds of er geen bestaande WordPress plugin is die we kunnen aankopen. Dit om de kosten te drukken, zodat niet alles moet ontwikkeld worden from scratch. Voor modules op maat werk ik samen met een freelance top programmeur.

website met rekenmodule

Heb je extra hulp nodig?

Aarzel niet om mij te contacteren.

Professionele website laten maken?

Ontvang 15 tips waar je zeker moet op letten!