Freelance SEO expert

freelance seoAlleen een website hebben is niet voldoende. De bedoeling is dat de site snel en makkelijk gevonden kan worden door toekomstige klanten die op zoek zijn naar uw diensten of producten. Zoekmachines zoals Google moeten dus uw website kunnen vinden en wij doen er alles aan om uw website helemaal bovenaan te krijgen in de resultaten. Huur daarom een Freelance SEO expert in.

In 2012 bracht Google een nieuwe update uit genaamd "Penguin". Het grote verschil met deze update ten opzichte van de vorige algoritmes is dat Google nu geen rekening meer houdt met de niet-relevante backlinks. In tegenstelling tot voorheen worden niet-relevante backlinks nu door Google afgestraft. Deze werden in het verleden meestal aangekocht en zorgden voor een oneerlijke concurrentie.

Er zijn in totaal meer dan 200 factoren waar men rekening mee moet houden. De Google algoritmes houden nu vooral rekening met:

 

freelance seo expert

 

Met meer dan 5 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw site hoog scoort. Door het inhuren van een professional profiteert u optimaal van uw website. De redenering is 'simpel': hoe meer links naar uw site, hoe hoger de ranking op google. Het vinden van websites of blogs met een hoge pagerank is de sleutel tot succes. Verder wordt er ook aan linkbuilding gedaan door backlinks te plaatsen op verschillende soorten websites:

Het is belangrijk om variatie te hebben in jouw linkprofiel. Dat houdt in dat je site niet enkel backlinks bevat van bv blogs. Dat wordt gezien door Google als verdacht. Wij plaatsen ook links op sites met Pagerank 0/10. En dat allemaal om penalties in de toekomst te vermijden.

Op zoek naar een freelance SEO expert uit Aalst, Oost-Vlaanderen?
Contacteer me vlug en je zal het je niet beklagen! De getuigenissen spreken voor zich.