Deal webdesign

Hoe ik met deze nieuwe site 25 leads per maand genereer

Een website die maandelijks verschillende leads oplevert voor diverse diensten, waaronder platte daken, hellende daken, dakrenovatie en het repareren van lekkende daken.
Picture of Geschreven door Dimitri

Geschreven door Dimitri

Met een passie voor het creëren van effectieve websites, heb ik onlangs een nieuw project afgerond waar ik bijzonder trots op ben: https://www.renovatie-lclean.be/

Mijn klant, een gepassioneerde dakwerker, kwam bij mij met een duidelijk doel: een website die maandelijks verschillende leads oplevert voor diverse diensten, waaronder platte daken, hellende daken, dakrenovatie en het repareren van lekkende daken. Ik aanvaardde de uitdaging en ging aan de slag.

 

De kracht van een goed ontworpen website voor dakwerker

De website moest niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook optimaal presteren. Door de principes van SEO toe te passen en regionaal te adverteren (€10 per dag) zorgde ik ervoor dat de website van Renovatie Lclean hoog scoort op Google. Dit vergroot de zichtbaarheid en trekt dagelijks nieuwe potentiële klanten aan.

Daarnaast heb ik de website voorzien van overtuigende teksten en duidelijke calls-to-action. Bezoekers worden aangemoedigd om contact op te nemen voor een offerte of meer informatie. Het resultaat? Deze nieuwe website voor dakwerker Gerard genereert nu maar liefst 25 leads per maand!

nieuwe website voor dakwerker laten maken

Meertalige website voor een breder bereik

Gezien Renovatie Lclean ook veel klanten heeft in en rondom Brussel, kreeg ik al snel de vraag om de website ook naar het Frans te vertalen. Door de website meertalig te maken, vergroot hij zijn potentiële klantenbestand en toont hij zijn betrokkenheid bij de Franstalige gemeenschap.

 

Trots op het resultaat

Als zaakvoerder van Deal webdesign streef ik er altijd naar om websites te creëren die resultaten opleveren voor mijn klanten. De website van Renovatie Lclean is daar alweer een perfect voorbeeld van. Door de kracht van een goed ontworpen website te combineren met de juiste SEO en SEA-strategieën, genereren we iedere maand 25 nieuwe leads.

nieuwe website voor dakwerker laten maken

Bent u als dakwerker ook op zoek naar een website die rendeert? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag bij het aantrekken van nieuwe klanten.

Heb je extra hulp nodig?

Aarzel niet om mij te contacteren.

Professionele website laten maken?

Ontvang 15 tips waar je zeker moet op letten!