Deal webdesign

Meer aanvragen voor Dakwerken David

Voor Dakwerken David heb ik het tij kunnen keren met een doelgerichte online marketingstrategie. Dankzij mijn inspanningen genereert hun website nu maandelijks meer dan 50 aanvragen.
Picture of Geschreven door Dimitri

Geschreven door Dimitri

CASE DAKWERKEN DAVID: MEER AANVRAGEN DANKZIJ SEO + SEA

Voor Dakwerken David heb ik het tij kunnen keren met een doelgerichte online marketingstrategie. Dankzij mijn inspanningen genereert hun website nu maandelijks meer dan 50 aanvragen.

 

Mijn werkwijze

Hierbij heb ik een tweeledige aanpak gehanteerd: enerzijds het inzetten van Google advertenties en anderzijds het optimaliseren van de website voor zoekmachines, met specifieke SEO-landingspagina's voor verschillende gemeentes in de buurt.

Mijn reis begon met een grondige analyse van de online aanwezigheid van Dakwerken David. Het viel me op dat er veel ruimte voor verbetering was in zowel hun zichtbaarheid als hun benadering om potentiële klanten te bereiken. Ik stelde voor om een Google Ads-campagne op te zetten die gericht was op sleutelwoorden die het meest relevant zijn voor hun bedrijf en de diensten die ze aanbieden. Deze campagne werd zorgvuldig gemonitord en bijgesteld om de beste resultaten te behalen tegen de laagst mogelijke kosten per klik.

Parallel hieraan werkte ik aan het SEO-traject. Ik ontwikkelde en implementeerde een reeks SEO-landingspagina's, elk gericht op specifieke diensten en regio's waar Dakwerken David actief is. Deze pagina's waren geoptimaliseerd met relevante sleutelwoorden, kwalitatieve content en lokale SEO-technieken om de zichtbaarheid in zoekmachine resultatenpagina's te verhogen.

Enkele voorbeelden:

 

De combinatie van deze SEA- en SEO-strategieën heeft geleid tot een significante toename van de online zichtbaarheid en het aantal aanvragen voor Dakwerken David. Dit succesverhaal toont de kracht van een goed doordachte online marketingaanpak en het belang van het integreren van zowel betaalde advertenties als organische zoekoptimalisatie voor een maximaal bereik en effect.

dakwerken website verbeteren

 

meer aanvragen

 

Heb je extra hulp nodig?

Aarzel niet om mij te contacteren.

Professionele website laten maken?

Ontvang 15 tips waar je zeker moet op letten!