Opleiding SEO: maak uw site vindbaar op Google!

90% van de surfers die op zoek is naar een product of dienst, start zijn zoektocht op Google. Staat uw website niet op de eerste pagina met zoekresultaten, dan is de kans zeer klein dat iemand bij u terecht komt. Hoog tijd dus om met SEO te beginnen. Met dit vernuftig systeem verhoogt u uw zichtbaarheid op het wereldwijde weg en plaatst u uw producten of diensten in de spotlight.

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachine-optimalisatie. Het belangrijkste doel is dat uw site een zo hoog mogelijke positie in de zoekmachine bereikt. Potentiële klanten moeten u makkelijk kunnen vinden en dat lukt het best als u op de 1e pagina staat, liefst helemaal bovenaan.

opleiding SEO

Volg onze opleiding SEO om gevonden te worden.

Na onze cursus zal u:

Na de praktijkgerichte opleiding zal u weten waar u moet op letten om topposities te verwerven. Wij kennen de kneepjes van het vak en tonen u alle mogelijkheden. Deze aanpak zorgt ervoor dat u na het volgen van de SEO cursus beschikt over voldoende vakkennis om zelf aan de slag te gaan.

Nog vragen over een SEO opleiding?

Heeft u nog vragen waar u graag een antwoord op zou krijgen? Contacteer ons dan zeker via 0472 33 40 66 of via info@deal-webdesign.be