De beste online reserveringssystemen voor elke sector

Resengo

Resengo.biz is een reservatiesysteem, op maat geconfigureerd naargelang de sector en de werkwijze van de klant. Deze is gebruiksvriendelijk en biedt een uitstekende service naar de klanten toe. Zij werken met een vast bedrag per maand zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Met meer dan 700.000 actieve gebruikers in België, Nederland en Spanje is Resengo zeker een aanrader. Zij bieden verschillende oplossingen voor restaurants, dokters en tandartsen, beauty en wellness, enz... Let wel: deze zijn redelijk duur. Je kan eventueel aan de slag met een goedkoper alternatief zoals Calendy.

 

Tablebooker

Tablebooker is een Belgische startup, die de ambitie heeft om het leven van restaurateurs te vergemakkelijken. Dat doen ze door de kracht van de modernste technologie te combineren met hun reeds vergaarde kennis van de restaurantsector. Voeg daar snuifje jeugdig enthousiasme en een sausje van perfectionisme aan toe, en je hebt een gerecht waar elke restaurateur duimen en vingers van aflikt! Meer info vind u op http://www.tablemanager.be/nl. Zoek eenvoudig uw favoriete restaurant via https://www.tablebooker.be/

 

Supersaas

Maak uw eigen online agenda, laat mensen zelf hun afspraken inplannen en ervaar zelf waarom 120.000 bedrijven wereldwijd SuperSaaS gebruiken!

supersaas

 

 

Scheduleonce

Bent u niet tevreden van Resengo of TableBooker, dan kan ik u zeker Scheduleonce aanraden. Verschillende klanten van mij gebruiken dit systeem en zijn hier zeer tevreden van. Je kan deze gratis uitproberen.

scheduleonce online reservatietool

 

 

 

Andere opties

salonized online-afspraken      simplyBook      huurkalender      appoint      salon booking system

 

 

Zoals u kan zien is er een ruime keuze aan reserveringssystemen. Heeft u toch moeite met de juiste keuze te maken, of zoekt u iemand die dit kan integreren in uw website? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Meestal is dit niet meer dan een uurtje werk!