Deal webdesign

Succes door nieuwe website

Asbestbureau Aalst wou een nieuwe website laten maken die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook effectief zorgde voor meer werk & meer business. Deze site genereerde afgelopen 12 maanden 228 aanvragen.
Picture of Geschreven door Dimitri

Geschreven door Dimitri

Een jaar geleden nam Asbestbureau Aalst een strategische beslissing door de handen ineen te slaan met Dimitri van Deal Webdesign. Deze samenwerking had tot doel een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook zorgde voor effectief meer werk & meer business. Het resultaat was een professionele website die leidde tot 228 aanvragen afgelopen twaalf maanden.

 

SEO optimalisaties: de sleutel tot lokale zichtbaarheid

In de digitale wereld van vandaag is een mooie website niet genoeg. Zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing is cruciaal. Dankzij de implementatie van doordachte SEO-strategieën, waaronder het gebruik van relevante trefwoorden en het optimaliseren van de website inhoud, klom de website van Asbestbureau Aalst gestaag in de ranglijsten van zoekmachines. Dit zorgde voor een nieuwe stroom van organisch verkeer.

 

SEA: investeren in nog meer zichtbaarheid

Parallel aan SEO-inspanningen, werd er ook geïnvesteerd in SEA (Search Engine Advertising). Door gericht te adverteren op Google, wist Asbestbureau Aalst potentiële klanten te bereiken op het moment dat zij op zoek waren naar een asbestattest. Deze gerichte aanpak leidde tot een toename van het aantal aanvragen iedere maand.

 

228 aanvragen: een maatstaf voor succes

Het bewijs van het succes van deze gecombineerde aanpak is terug te vinden in de cijfers. Binnen een jaar na de lancering van de website heeft Asbestbureau Aalst maar liefst 228 aanvragen ontvangen. Deze aanvragen zijn onder andere te danken naar de verbeterde online aanwezigheid en de effectieve digitale marketingstrategie.

 

meer omzet dankzij website

Heb je extra hulp nodig?

Aarzel niet om mij te contacteren.

Professionele website laten maken?

Ontvang 15 tips waar je zeker moet op letten!