Deal webdesign

Van Passie tot Padel: het verhaal van Dimitri De Vleeschauwer

Dit is het verhaal van Dimitri, de bezielde oprichter van Deal Webdesign, en een avontuur dat begon met niets meer dan een passie voor webdesign. In de beginjaren besloot Dimitri zijn vaardigheden...
Picture of Geschreven door Dimitri

Geschreven door Dimitri

Dit is het verhaal van Dimitri, de oprichter van Deal Webdesign, en een avontuur dat begon met niets meer dan een passie voor webdesign.

In de beginjaren, toen het internet nog in de kinderschoenen stond en sociale media een verre toekomstdroom waren, besloot Dimitri zijn vaardigheden aan te wenden voor het lokale goed. Met een hart vol enthousiasme en een laptop onder de arm, bood hij zijn diensten gratis aan aan de bakker om de hoek, het knusse restaurantje waar iedereen graag kwam en andere lokale zelfstandigen. Dit was niet zomaar een gebaar van goodwill; het was de fundering van wat later een bloeiende onderneming zou worden.

Dimitri’s eerste projecten waren online visitekaartjes voor de lokale zelfstandigen. Ook zijn eigen website, een pre-facebook avant la lettre, was een persoonlijke galerij die zijn leven en passies tentoonstelde, lang voordat het delen van persoonlijke momenten de norm werd.

De sprong van hobbyist naar professional kwam niet over één nacht ijs. Samen met een vriend, eveneens gedreven door een liefde voor webdesign, richtte Dimitri ‘Deal Webdesign‘ op als bijberoep. Deze bescheiden onderneming, gestart vanuit pure passie voor webdesign, groeide uit tot een volwaardige zaak. In 2011 nam Dimitri de grote sprong en werd hij voltijds zelfstandige, een beslissing die zijn leven voorgoed zou veranderen.

Zoals vaak het geval is bij groei, kwam ook Dimitri op een punt waarop hij het niet meer alleen af kon. De projecten werden groter, de eisen complexer, en de behoefte aan specialisatie nam toe. Dit was het begin van vele vruchtbare samenwerkingen met freelancers – programmeurs die maatwerk konden leveren, copywriters die de essentie van een merk in woorden konden vatten en vertalers die de boodschap over taalgrenzen heen konden dragen.

Door de jaren heen transformeerde Deal Webdesign van een eenmanszaak naar een bloeiende BV, een testament aan Dimitri’s onwrikbare toewijding en de duurzame relaties die hij wist op te bouwen met zijn team van freelancers. Ondanks de groei en veranderingen, bleef de kern van het bedrijf ongewijzigd: een diepgewortelde passie voor webdesign en een onophoudelijke honger naar nieuwe kennis.

Dimitri’s verhaal is er een van passie en doorzettingsvermogen. Net zoals het P1000 verhaal in Padel 😉

P1000

Heb je extra hulp nodig?

Aarzel niet om mij te contacteren.

Professionele website laten maken?

Ontvang 15 tips waar je zeker moet op letten!