Wat is de kostprijs om een website te laten maken? Is dit een vaste prijs?

website prijzenDe prijzen van een website variëren enorm. Iedere website is namelijk verschillend. De prijzen kunnen daarom gaan van €500 tot €5.000. Analoog met de vraag "Wat is de prijs van een huis" kunnen wij niet zomaar een vaste prijs geven voor het ontwikkelen van een website. Dat hangt van verschillende factoren af. Om het u toch wat makkelijker te maken ziet u hieronder een overzicht van wat er allemaal mogelijk is.

Service is zéér belangrijk voor ons en daar proberen wij dan ook het verschil te maken. De vele positieve getuigenissen vertellen u waarom wij een betrouwbare partner voor u zijn. Kies hieronder uit één van de 6 mogelijke formules. Er is voor ieders budget een oplossing voorzien:

1. GOEDKOPE WEBSITE LATEN MAKEN

Bent u begonnen als zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Dan heeft u misschien nog niet de middelen om een topwebsite te laten maken. U kan in dat geval een goedkope website laten maken. Wij werken met een vaste template - eigen ontwerp - en passen het logo, het menu, de teksten, de kleuren en de foto's aan.

Voordelen

VOORBEELDEN

 

 

 

 

2. BASIC WEBSITE

Deze website is vrij eenvoudig en bevat slechts een aantal pagina's en 1 contact formulier. De inhoud zal bijna nooit (minder dan 10 maal per jaar) veranderen. De site is dus statisch met andere woorden. Zo'n website is meestal maar 1-2 dagen werk.

Voordelen

VOORBEELDEN

 

 

 

 

3. PROFESSIONELE WEBSITE

Indien u een dynamische website wilt voor uw bedrijf, dan moet deze professioneel overkomen. Verder wilt u dat de investering loont en dat de website effectief geld zal opbrengen. Er moet een Return On Investment zijn. De website moet offerte aanvragen creëren en vele bezoekers hebben iedere maand. Dan kiest u beter voor een professionele website met een database. Voor het design wordt geopteerd om een zelf ontworpen professioneel thema te kiezen als basis. Zo weet u op voorhand wat u kan verwachten. Hier kunnen modules aan toegevoegd worden zoals een extra taal, een kalender, een fotogalerij, ... Het ontwerp kan aangepast worden aan elk type beeldscherm, wat geen overbodige luxe is met de vele iPhone en iPad gebruikers. Meestal wordt Wordpress gebruikt als CMS. De aflevertermijn is 3 à 4 weken. Deze gratis content management systemen en plugins vereisen wel maandelijkse security updates.

Voordelen

VOORBEELDEN

 

 

 

 

4. DESIGN OP MAAT

Niemand houdt van middelmaat. Daarom werken wij een uniek ontwerp uit, op maat gemaakt en passend bij uw onderneming. De aflevertermijn van zo'n website varieert maar meestal moet men toch rekenen op een paar weken. Deze formule heeft als nadeel dat de klant de site niet zelf kan onderhouden. Voorbeeld: Double You Tennisschool | Kinderdagverblijf Schellebelle | BIM Outdoor Tentenverhuur

beste prijs

Voordelen

VOORBEELDEN

 

 

 

 

5. TOP DESIGN MET EIGEN BEHEER

Grote bedrijven eisen een uiterst professionele aanpak. Hierbij werken wij één of meerdere ontwerpen uit waarna we terug samenkomen om deze ontwerpen te bespreken. Samen werken we aan een gekozen ontwerp tot het gewenste resultaat is bereikt. Er zijn werkelijk geen limieten, alles is mogelijk. Eénmaal tevreden wordt het design omgezet naar een online website. De aflevertermijn van zo'n website kan een paar maanden zijn. Hierbij zijn er geen nadelen. De klant kan de site zélf onderhouden dankzij een bekend Content Management Systeem.

VOORBEELDEN

 

 

 

 

6. WEBSHOP

De ene webshop is de andere niet, maar je kan met ons basis model al heel ver geraken! Bekijk hieronder enkele geslaagde voorbeelden:

VOORBEELDEN

 

 

 

 

Domeinnaam en hosting

Uw website wordt volledig afgewerkt en op internet geplaatst onder een door u gekozen domeinnaam samen met bijhorende e-mail adressen naar keuze. Een domeinnaam heeft een kostprijs van slechts €15 per jaar. De prijs van de hosting is afhankelijk van de grootte van uw website. Wij garanderen een veilige en snelle infrastructuur met 99.9% uptime garantie. Bij het minste probleem grijpen we onmiddellijk in.

 

 

Heeft u plannen voor een nieuw online project en wilt u de prijzen weten voor uw website? Contacteer mij dan vlug op 0472 33 40 66 of via de contact pagina. Ik ben steeds bereid om tot bij u te komen en te luisteren wat uw plannen zijn.