website laten maken prijsWat is de prijs om een website te laten maken? Is dit een vaste prijs?

De gemiddelde prijzen van een website variëren enorm. Iedere website is namelijk verschillend. De prijzen kunnen daarom gaan van €500 tot €5.000. Analoog met de vraag "Wat is de prijs van een huis" kunnen wij niet zomaar een vaste prijs geven voor het maken van een website. Dat hangt van verschillende factoren af. Om het u toch wat makkelijker te maken ziet u hieronder een overzicht van wat er allemaal mogelijk is.

1. GOEDKOPE BASISWEBSITE

Bent u begonnen als zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Dan heeft u misschien nog niet de middelen om een topwebsite te laten maken. U kan in dat geval een goedkope website laten maken. Wij werken met een vaste template - eigen ontwerp - en passen het logo, het menu, de teksten, de kleuren en de foto's aan.

Voordelen

VOORBEELDEN

 

 

 

2. PROFESSIONELE WEBSITE

Indien u een dynamische website wilt voor uw bedrijf, dan moet deze professioneel overkomen. Verder wilt u dat de investering loont en dat de website effectief geld zal opbrengen. Er moet een Return On Investment zijn. De website moet offerte aanvragen creëren en vele bezoekers hebben iedere maand. Dan kiest u beter voor een professionele website met een Content Management Systeem zoals Wordpress. Voor het design wordt geopteerd om een zelf ontworpen design te kiezen als basis. Zo weet u op voorhand wat u kan verwachten. Hier kunnen modules aan toegevoegd worden zoals een afsprakenmodule, extra taal, een kalender, een fotogalerij, ... Het ontwerp kan aangepast worden aan elk type beeldscherm, wat geen overbodige luxe is met de vele iPhone en iPad gebruikers. Dankzij het bekend Content Management Systeem Wordpress kan u de website makkelijk zelf aanpassen achteraf. De aflevertermijn is 3 à 4 weken.

Voordelen

VOORBEELDEN

 

 

 

3. TOP DESIGN MET EIGEN BEHEER

Niemand houdt van middelmaat. Kies daarom voor een uniek ontwerp, op maat gemaakt en passend bij uw onderneming. Er zijn geen limieten, alles is mogelijk. De aflevertermijn van zo'n website kan een paar maanden zijn. De klant kan de site zélf onderhouden dankzij een bekend Content Management Systeem zoals Wordpress.

Voordelen

VOORBEELDEN

 

 

 

4. WEBSHOP

Tegenwoordig hebben steeds meer ondernemers een online webshop. Met een webshop verkoop je namelijk 24/7 en bouw je een band op met jouw klanten. Wordpress in combinatie met WooCommerce wordt zeer veel gekozen omwille van het gebruikersgemak voor de klant.

Voordelen

VOORBEELDEN

 

Samengevat prijzen website

✅ Basiswebsite+- €500 excl btw
✅ Wordpress website+- €1250 excl btw
✅ Website op maat+- €2500 excl btw
✅ Webshop+- €2500 excl btw
✅ Webapplicatie+- €5000 excl btw

 

 

Bent u van plan om een nieuw online project op te starten? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.
U zal het zich niet beklagen. 9 op 10 van onze klanten beoordeelt ons als uitstekend.
Kijk zelf op onze getuigenissen pagina of Google reviews hoe andere Deal webdesign aanbevelen!

google reviews deal webdesign