website prijzenWat is de kostprijs om een website te laten maken? Is dit een vaste prijs?

De gemiddelde prijzen van een website variëren enorm. Iedere website is namelijk verschillend. De prijzen kunnen daarom gaan van €500 tot €5.000. Analoog met de vraag "Wat is de prijs van een huis" kunnen wij niet zomaar een vaste prijs geven voor het ontwikkelen van een website. Dat hangt van verschillende factoren af. Om het u toch wat makkelijker te maken ziet u hieronder een overzicht van wat er allemaal mogelijk is.

1. GOEDKOPE BASISWEBSITE

Bent u begonnen als zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Dan heeft u misschien nog niet de middelen om een topwebsite te laten maken. U kan in dat geval een goedkope website laten maken. Wij werken met een vaste template - eigen ontwerp - en passen het logo, het menu, de teksten, de kleuren en de foto's aan.

Voordelen

VOORBEELDEN

 

 

 

2. PROFESSIONELE WEBSITE

Indien u een dynamische website wilt voor uw bedrijf, dan moet deze professioneel overkomen. Verder wilt u dat de investering loont en dat de website effectief geld zal opbrengen. Er moet een Return On Investment zijn. De website moet offerte aanvragen creëren en vele bezoekers hebben iedere maand. Dan kiest u beter voor een professionele website met een database. Voor het design wordt geopteerd om een zelf ontworpen design te kiezen als basis. Zo weet u op voorhand wat u kan verwachten. Hier kunnen modules aan toegevoegd worden zoals een extra taal, een kalender, een fotogalerij, ... Het ontwerp kan aangepast worden aan elk type beeldscherm, wat geen overbodige luxe is met de vele iPhone en iPad gebruikers. Dankzij het bekend Content Management Systeem Wordpress kan u de website makkelijk zelf aanpassen achteraf. De aflevertermijn is 3 à 4 weken.

Voordelen

VOORBEELDEN

 

 

 

3. TOP DESIGN MET EIGEN BEHEER

Niemand houdt van middelmaat. Daarom werken wij een uniek ontwerp uit, op maat gemaakt en passend bij uw onderneming. Samen werken we aan een gekozen ontwerp tot het gewenste resultaat is bereikt. Er zijn werkelijk geen limieten, alles is mogelijk. Eénmaal tevreden wordt het design omgezet naar een online website. De aflevertermijn van zo'n website kan een paar maanden zijn. De klant kan de site zélf onderhouden dankzij een bekend Content Management Systeem zoals Wordpress. De aflevertermijn van zo'n website varieert maar meestal moet men toch rekenen op een paar weken.

Voordelen

VOORBEELDEN

 

 

 

4. WEBSHOP

De ene webshop is de andere niet, maar je kan met ons basis model al heel ver geraken! Bekijk hieronder enkele geslaagde voorbeelden:

Voordelen

VOORBEELDEN

 

Samengevat prijzen website

✅ Basiswebsite+- €500 excl btw
✅ Wordpress website+- €1000 excl btw
✅ Website op maat+- €2000 excl btw
✅ Webshop+- €3000 excl btw
✅ Webapplicatie+- €5000 excl btw

 

 

Bent u van plan om een nieuw online project op te starten? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.
U zal het zich niet beklagen. 9 op 10 van onze klanten beoordeelt ons als uitstekend.
Kijk zelf op onze getuigenissen pagina of Google reviews hoe andere Deal webdesign aanbevelen!

google reviews deal webdesign