+32 472 33 40 66

info@deal-webdesign.be

Klein Parksken 1A - 9300 Aalst

Wordpress website met CMS laten maken

U bent een startende ondernemer, heeft net een nieuwe zaak gestart en wil een Wordpress website laten maken die u zelf kan onderhouden en aanpassen achteraf? Dan zit u goed bij ons. Dankzij onze zelf ontworpen template, geïntegreerd in Wordpress, kunnen wij u een site aanbieden, die u zelf kan aanpassen, voor een zeer scherpe prijs. Deze website zal zeker een meerwaarde betekenen voor uw bedrijf. U levert ons het logo, de menustructuur, de teksten en de foto's en binnen een maand realiseren wij uw splinternieuwe website! Prijs / kwaliteit de béste op de markt.

Wij werken met een zelf gemaakte ontwerp, die telkens aangepast wordt aan uw noden. Denk maar aan het logo, de teksten, de kleuren, enz... De professionele uitstraling van uw bedrijf staat hierbij centraal.

Bekijk deze Wordpress websites en laat u inspireren

website met wordpress content management systeem laten maken website met content management laten maken website met Wordpress CMS site in wordpress laten maken

Jouw voordelen op een rij'tje

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte met een zo scherp mogelijke prijs. Een website laten maken? Geen probleem. Bezoek ook zeker eens onze portfolio pagina.