+32 472 33 40 66

info@deal-webdesign.be

Klein Parksken 1A - 9300 Aalst

Zoeken naar eigen Google advertenties

U wilt uw bedrijf promoten en heeft daarvoor meerdere Google AdWords campagnes opgestart. Natuurlijk wilt u weten hoe die advertenties eruit zien en of ze wel vertoond wordt in de Google resultaten. U bent ook benieuwd naar de huidige ranking en gaat dus op zoek via Google.be

STOP!

Het lijkt een logische stap, maar dit mag u absoluut niet doen. Aangezien u niet op uw advertenties klikt, want dat zou u geld kosten, denkt Google denkt dat uw advertentie niet relevant is voor de zoekopdracht die u heeft ingegeven. Gevolg, Google vertoont uw advertentie niet meer als iemand die bepaalde zoekopdracht geeft. En al zeker niet vanop uw locatie.

Oplossing

Surf naar uw AdWords dashboard. Bovenaan klikt u het tabblad "Rapporten en Hulpprogramma’s". Kies voor "Advertentievoorbeeld en -diagnose". Hier geeft u de zoekopdracht die u wilt testen, samen met de locatie, taal en apparaat die u wil targeten. Druk nadien op "voorbeeld". U ziet nu ook hoe uw advertentie er uitziet en op welke plaats deze staat.

TIP!

Geef deze link ook door aan uw collega's. Want als zij ook gaan zoeken naar uw advertenties is het resultaat hetzelfde en dat zou spijtig zijn natuurlijk!

zoeken naar eigen google advertenties