+32 472 33 40 66

info@deal-webdesign.be

Klein Parksken 1A - 9300 Aalst

Wat anderen over Deal webdesign zeggen

★★★★★ | Marianne Macharis (Advocaat)

"Een vlotte en correcte samenwerking en bovendien het gewenste resultaat. Deal Webdesign heeft er weer een tevreden klant bij."

Website: www.advocaat-macharis.be

Marianne Macharis

★★★★★ | Tina De Pauw (De Kleine Zeppos - webshop)

"Vlotte en snelle service, zeer aangenaam om mee samen te werken. Een aanrader!"

Website: www.dekleinezeppos.be

Tina De Pauw

★★★★★ | Jeroen Fais (Jebro Construct)

"Dimitri heeft onze website mooi en strak ontworpen. We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen. Ook de samenwerking is heel vlot en professioneel verlopen. AANRADER!"

Website: www.jebro-construct.be

Jeroen Fais

★★★★★ | Patrick Bambust (Stoffen Artevelde - Gent)

"Heel goede samenwerking en service. Zeker een aanrader!"

Website: www.arteveldestoffen.be

Patrick Bambust Artevelde Stoffen Gent

★★★★★ | Yvan Heuvinck (Fontana Grafische Diensten)

"Ik zocht een betrouwbare partner die op vraag van een klant van mij op vrij korte tijd een website kon opbouwen voor de verhuur van zijn vastgoed. Deal-webdesign leverde binnen de gevraagde termijn een perfect resultaat af. Met als gevolg een zeer tevreden klant! Bedankt en alvast uitkijkend naar een volgende samenwerking!"

Website: www.fontanagrafischediensten.be

Fontana Grafische Diensten Yvan Heuvinck

★★★★★ | Raf Seghers (Eco Plant)

"Een correcte offerte, professionele service, kort op de bal en een mooi eindresultaat!"

Website: www.seghersecoplant.be

Raf Seghers Eco Plant

★★★★★ | David Callebaut (Infosentry)

"Werken met Dimitri was een aangename ervaring. Correct, stipt en met kunde ontvangen, begeleid en uitgevoerd. Waren alle bedrijven maar zo."

Website: www.infosentry.be

David Callebaut

★★★★★ | Staf Michels (Group-f)

"Dimitri kan zich als geen ander op een flexibele wijze verplaatsen in de markt van zijn klant. De web marketing wordt aldus zeer gericht met kwantificeerbare resultaten als gevolg."

Website: www.group-f.be

Staf Michels

★★★★★ | Steve Baert (Zoete Zonde webshop)

"Van het eerste gesprek met Dimitri was het onmiddellijk duidelijk dat hij een echte vakman is. Met veel geduld heeft hij samen met ons de webshop uitgebouwd naar een klantvriendelijk site. Na het online zetten van de webshop is hem ook geen enkele vraag teveel. Bedankt voor de fijne samenwerking."

Website: www.de-zoete-zonde.be

Steve Baert

★★★★★ | Rudi De Vroede (Soundrent webshop)

"Een correcte offerte, professionele service, Eén aanspreekpunt, kort op de bal bij problemen & aanpassingen en een mooi eindresultaat! Nogmaals blijkt hoeveel meer service "de kleine zelfstandige" kan bieden."

Website: www.soundrent.be

Rudi De Vroede

★★★★★ | Gina De Pauw (El Picadero)

"Mooie lay-out. Vragen worden snel beantwoord. Problemen worden direct opgelost. Dikke duim !!"

Website: www.elpicadero.be

Gina De Pauw

★★★★★ | Carolien Wellekens (Ostheopaat)

"Blij dat ik met Dimitri in zee ben gegaan. Prima service, vlotte samenwerking, makkelijk te bereiken bij problemen en lost deze snel op. Een absolute aanrader wat mij betreft!"

Website: www.carolien-wellekens.be

Carolien Wellekens

★★★★★ | Marc Raepsaet (Yacura)

"Met Dimitri was het op een correcte, vlotte en prettige manier samenwerken om tot een perfect eindresultaat te komen. Dit is een huis van vertrouwen om in je adressenboekje te noteren met stip."

Website: www.yacura.be | Raepsaet product design bvba

Marc Raepsaet Yacura

★★★★★ | Nicolas Van den Brande (Autohandel Van den Brande)

"Dimitri werkt professioneel, snel en overzichtelijk. Hij ontvangt je zeer warm om alles te bespreken en te bekijken wat mogelijk is. Alles wordt gedaan en afgewerkt zoals beloofd werd! Ook achteraf bij problemen/aanpassingen helpt hij je graag."

Website: www.autohandel-vandenbrande.be

Nicolas Van den Brande Autohandel

★★★★★ | Manuela Libens (Gallia)

"Wij zijn zeer blij met de professionele en persoonlijke ondersteuning wat betreft onze online marketing door Deal Webdesign. De samenwerking begint duidelijk zijn vruchten af te werpen en daar gaat het uiteindelijk toch om. Wij krijgen dan ook meer en meer aanvragen binnen en voelen dit merkelijk!"

Website: www.gallia.be/

Manuela Libens Gallia

★★★★★ | Pieter Herremans (TC De Players)

"Onze nieuwe website staat online en we zijn héél fier over het resultaat. Website laten maken: slechts 1 adres in de streek. Dankuwel Dimitri!"

Website: www.tcplayers.be/

Pieter Herremans Tennisclub De Players

★★★★★ | Hervé Buisset (TCZ De Nestor)

"Tevreden klanten keren terug! Daarom lieten wij een tweede website bouwen door Deal Webdesign. Snel, betaalbaar en alles tot in de puntjes verzorgd. Het is niet de laatste keer dat wij op Deal Webdesign vertrouwen! Bedankt voor het mooie en zéér snelle werk! Top."

Website: www.tczdenestor.be/

Hervé Buisset TCZ De Nestor

★★★★★ | Wouter Vidts (Double You)

"Vorig jaar liet ik een nieuwe site ontwerpen door Deal Webdesign. Voor onze tennisschool is het belangrijk dat op een duidelijke manier info wordt gegeven over onze activiteiten. Alsook moet men online kunnen inschrijven via een inschrijvingsformulier. Dimitri slaagde er in om dit formulier heel duidelijk op te stellen voor onze klanten. Als er iets aangepast moet worden, is dit steeds binnen de kortste tijd in orde. Mooi design, functioneel en correcte service!"

Website: www.doubleyoutennisschool.be/

Wouter Vidts Double You

★★★★☆ | Steven Mertens (Vlaanderen Groen)

"Dankzij Deal webdesign hebben we een professionele uitstraling gekregen. Vanaf dag 1 dat onze website online stond hebben we van onze klanten en medewerkers veel positieve feedback mogen krijgen. Dimitri is een echte kenner in zijn vakgebied. Niets is hem teveel om de website volledig naar onze noden en wensen aan te passen. Dankzij het handige CMS systeem kunnen we onze website makkelijk aanpassen naar inhoud en foto’s in de toekomst. Bedankt Deal webdesign!"

Website: www.vlaanderengroen.be

Steven Mertens Vlaanderen Groen

★★★★★ | Matthias Vander Elst (VDE Technics)

"Om met mijn zaak professioneel naar buiten te komen, had ik nood aan een website die dit ook uitstraalde. Deal Webdesign zorgde er voor dat mijn website binnen de kortste keren online was én aantrekkelijk is voor potentiële klanten. Ook over de support na verkoop ben ik zéér tevreden. Voor webdesigner Aalst 1 adres: Deal webdesign!"

Website: www.vde-technics.be

Matthias Van der Elst

★★★★★ | Dimitri Abbeloos (Home Comfort)

"Doormiddel van het actief beleid van Deal Webdesign in SEO en SEA, behoort onze website tot het kruim van de online marketting in onze sector. Dit was ooit anders, wanneer we beroep deden op één van de grotere spelers in zijn vak. Enorm bedankt hiervoor Dimitri!"

Dimitri Abbeloos Home Comfort

★★★★★ | Jan De Decker (TC Beukenhof)

"Recent kreeg onze website een facelift. Het succes blijkt uit het aantal bezoekers per maand. Die is serieus gestegen dankzij het nieuwe design. De club is een tevreden klant!"

Website: www.tcbeukenhof.be

Jan De Decker Tennisclub Beukenhof

★★★★★ | Ronny Hemelsoet (Aluxiabeheer)

"Vlotte samenwerking, goede opvolging. Perfect werk!"

Website: www.aluxiabeheer.be

Ronny Hemelsoet

★★★★★ | Patrick Elaut (P&E Tuinen)

"Dimitri en ik houden er precies dezelfde werkwijze op na. Daarin vormen het gericht luisteren naar de wensen van de klant en de analyse van de situatie de eerste stap. Voor wie van een bestaande template wil vertrekken of wie een volledige website op maat wil laten ontwerpen, van relatief eenvoudig tot juist heel gesofisticeerd,... noem het en Deal Webdesign kan het je bezorgen!

Bij Deal Webdesign wordt samen met de klant bekeken en besproken wat de beste oplossing is voor uw specifieke vraag of situatie. Nadien is het werk ook pas gedaan wanneer de klant tevreden is. Het hoeft niet gezegd dat de samenwerking met Deal Webdesign dan ook zeer vlot verliep. Resultaatgericht, zonder overbodige poespas. Eerlijk en correct. Waar ik zelf wil voor staan, heb ik bij Dimitri teruggevonden.

Ik ben er dan ook fier op dat we onze website samen hebben kunnen creëren. Ik wens u alvast een even aangename samenwerking met Deal Webdesign als ik heb mogen ervaren."

Website: www.petuinen.be

★★★★☆ | Calli Aptil (De Matrassengigant)

"Onze site staat op de eerste plaats op Google voor verschillende termen zoals boxspring en matrassen. Het aantal bezoekers op onze site steeg: nooit hadden we meer dan 100 bezoekers per dag en nu telkens meer dan 200 per dag. Maar ook het aantal bezoekers in onze winkel steeg dankzij de online marketing. Alleen al voor de zoekterm 'boxspring bedden' krijgen we 550 unieke bezoekers per maand dankzij onze hoge ranking op Google."

Website: www.dematrassengigant.be

 

getuigenis indienen

 

 

★★★★☆ | Alain Ormeggi (Valunorm)

"De uitdaging om een viertalige website op maat te ontwikkelen werd door Dimitri met succes voltooid. Door zijn flexibiliteit, klantgerichtheid en snelle communicatie heeft Dimitri het project op korte levertijd kunnen voltooien!"

★★★★☆ | Stef Peeters (Crimestation)

"Beste Dimitri

wij van Crimestation willen u bedanken voor de website.
We zijn zeer tevreden! Graag willen wij u hartelijk bedanken voor dit werk."

★★★★☆ | Bart Mattan (Tennispeople)

"We staan op de 1e plaats op Google voor de zoekterm 'online tennisshop' en 'tenniskledij Niké'. Bedankt voor je goede werk Dimitri!"

★★★★☆ | Sam Dierckx (inSync)

"Bedankt om onze website in orde te brengen.
Ik had niet gedacht dat het op pagina één brengen op Google zo vlot zou gaan! Website: nice! Tnx!!"

★★★★☆ | Frank Van der Elst (Psycholoog)

"Dankzij de website vinden zowel patiënten als artsen de juiste weg naar mijn praktijk. Het bijgeleverde programma laat mij bovendien toe om de inhoud zelf op een zeer eenvoudige wijze aan te passen. Op die manier blijft mijn site steeds up-to-date. Bedankt Dimitri!"

★★★★☆ | Maartje van den Eijnden (Advocatenkantoor Voor-recht)

"De samenwerking verliep ontzettend goed, ondanks de grote afstand. Wijzigingen werden snel doorgevoerd en met de gewenste resultaten. Wij zijn erg blij met onze nieuwe website en zullen in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van je diensten."

★★★★☆ | Marleen (Concrete Floors)

"Wij zijn ontzettend tevreden over de diensten en over de snelheid van de werken. Gelukkig hebben we iemand gevonden die zijn werk ten harte neemt en zijn kennis ten volle benut voor zijn klanten. Nu kan tenminste onze website naar behoren functioneren en wordt aangepast waar moet, wat niet onbelangrijk is voor te scoren op internet. Gewoon Top."

★★★★☆ | Ward Van Sighem (Verdae)

"Zeer vlotte en correcte samenwerking én een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Alles is prima in orde en we zijn enorm tevreden van de geleverde diensten. Enorm bedankt Dimitri!"

★★★★★ | Johan Buyl (Residentie Anemoon)

"Ik heb onze website laten ontwerpen door Deal Webdesign, uitermate tevreden. Heel goede en snelle communicatie, de website perfect aan mijn wensen aangemaakt en regelmatig aangepast. Nog geen moment spijt van gehad."

Website: www.residentie-anemoon.be

★★★★★ | Stijn Stragier (Geodynamics)

"We zochten een valabele partner om onze website omtrent track and trace auto te beheren. Voornamelijk de service en vakkennis waren doorslaggevend om met Deal Webdesign in zee te gaan. Niet alleen speelt hij kort op de bal, hij heeft telkens de perfecte oplossing voor elk probleem."

Website: www.geodynamics.be

★★★★★ | Bart De Troyer (Tuinwerken DT)

"Wij zijn zéér tevreden over het resultaat van onze website. Correcte en zeer snelle service."

Website: www.tuinwerkendetroyer.be