Deal webdesign

Wat zeggen anderen over ons?

Enkele getuigenissen

★★★★★ | Alison Van Uytvanck en Emilie Vermeiren (Fit & Fix)

“Het was top om met Dimitri samen een website te laten maken!! aanrader!!!”
Website: www.fitenfix.be
alison-van-uytvanck

★★★★★ | Tina De Beer (Host Curoz)

“Ik ben zeer tevreden over de website die gemaakt werd door Deal Webdesign voor HOST CUROZ, zowel voor wat het eindresultaat betreft, als het ontwikkelingsproces: vlotte samenwerking, snelle respons op vragen, houdt rekening met wensen van de klant, goede service na de oplevering, … Kortom, een betrouwbare partner voor de uitbouw van een website.”
Website: www.host-curoz.be
tina-de-beer

★★★★★ | Jeroen Roeland (EPC)

“De ervaring met Dimitri is top! Hij begrijp wat de behoeften zijn voor uw website en ontwikkelt de website obv uw feedback. U kan de ontwikkeling en de vorderingen in de opmaak van de website steeds zelf volgen via een aparte link wat zéér fijn is. Het contact met hem verloopt zéér vlot hij en is bereikbaar voor uw opmerkingen en vragen. Prijs/kwaliteit-verhouding is zéér goed. Kortom een aanrader!”
Website: www.epc-roeland.be
jeroen-roeland (2)

★★★★★ | Valerie De Buck (Dieetwinkel Aalst)

“Zeer tevreden over het resultaat! Het was geen simpele opdracht om mijn bestaande webshop een serieuze upgrade te geven maar het is meer dan geslaagd! De prijs is zeker correct. Niet twijfelen, het is de investering zeker waard!”
valerie

★★★★★ | Kelly Heremans (ImPerfection)

“Zéér tevreden over de samenwerking! Na een mindere ervaring met een webdesigner, de stap gezet om (nogmaals) een website op maat te laten maken, maar deze keer bij Dimitri. Met een bang hartje eraan begonnen, maar de investering meer dan waard. De website past perfect bij mijn huisstijl en straalt professionaliteit uit. Bedankt voor de samenwerking”

★★★★★ | Kurt Ardans (Interieurarchitect)

“Heel tevreden van nieuwe website en aanpak van Dimitri. Vergeleken met een paar andere firma’s had Deal Webdesign de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vooral de persoonlijke manier van aanpak en voorbereiding van Dimitri hebben mij overtuigd! Luistert naar je wensen en zorgt ervoor dat de persoon achter de website er in terug komt.”
Website: www.kurtardans.com

★★★★★ | Wim Goossens (Transportbedrijf)

“Na enkele positieve gesprekken en een grondige prijs-kwaliteit vergelijking hebben we onze website laten maken door Deal webdesign. Dimitri heeft ons enkele voorstellen gedaan waar onze huidige website is uit voortgekomen. Onze site is nu online en we zijn uiterst tevreden over het resultaat. Mochten we dit opnieuw doen, zouden we niet meer zolang twijfelen en direct naar Dimitri stappen en zo kostbare tijd sparen. Alvast bedankt voor het mooie werk.”
Website: www.pw-goossens.be

★★★★★ | Ann Hoorens (winkel Aalst)

“Wij zochten een webdesigner in Aalst en we kunnen Deal Webdesign super aanbevelen! Zeer correct en professioneel. Dimitri biedt prima service, vlotte samenwerking, zorgt voor goede en snelle oplossingen en is steeds vlot te bereiken. TOP. We zijn zeer tevreden klanten. Edwin en Ann.”
Website: www.atelier42.be
ann-hoorens3

★★★★★ | John Bossaert (Huwelijksfotograaf)

“Zelf heel tevreden over Deal Webdesign! Hij kon perfect de website maken die ik enkel met woorden kon zeggen. Na wat heen en weer verkeer tot een prachtig resultaat gekomen. Niets is hem te veel, toffe gast, een aanrader! Ook de service na verkoop is top.”
john-bossaert

★★★★★ | Evelien Veryser (Dokter)

“De website op maat werd snel afgeleverd, volgens onze wensen, met grafische vakkundig advies! De content van de website kunnen we zelf aanpassen, na de workshop die we hiervoor van de zaakvoerder gekregen hebben. Bij vragen wordt er steeds snel en correct gereageerd, en dit via mail, wat voor ons een vlotte samenwerking is!”
evelien-veryser

★★★★★ | Laura Van Papegem (De MatrassenGigant)

“Heel, goede service. Staat altijd voor u klaar. Dimitri doet alle aanpassingen met de glimlach. Maakt zeer mooie designs die een stimulans betekenen voor onze verkoop. Aanrader !”
laura

★★★★★ | Marianne Macharis (Advocaat)

“Een vlotte en correcte samenwerking en bovendien het gewenste resultaat. Deal Webdesign heeft er weer een tevreden klant bij.”

★★★★★ | Tina De Pauw (De Kleine Zeppos)

“Vlotte en snelle service, zeer aangenaam om mee samen te werken. Een aanrader!”

★★★★★ | Jeroen Fais (Jebro Construct)

“Dimitri heeft onze website mooi en strak ontworpen. We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen. Ook de samenwerking is heel vlot en professioneel verlopen. AANRADER!”

★★★★★ | Patrick Bambust (Stoffen Artevelde)

“Heel goede samenwerking en service. Zeker een aanrader!”

★★★★★ | Yvan Heuvinck (Fontana Grafische Diensten)

“Ik zocht een betrouwbare partner die op vraag van een klant van mij op vrij korte tijd een website kon opbouwen voor de verhuur van zijn vastgoed. Deal-webdesign leverde binnen de gevraagde termijn een perfect resultaat af. Met als gevolg een zeer tevreden klant! Bedankt en alvast uitkijkend naar een volgende samenwerking!”

★★★★★ | Raf Seghers (Eco Plant)

“Een correcte offerte, professionele service, kort op de bal en een mooi eindresultaat!”

★★★★★ | David Callebaut (Infosentry)

“Werken met Dimitri was een aangename ervaring. Correct, stipt en met kunde ontvangen, begeleid en uitgevoerd. Waren alle bedrijven maar zo.”
Website: www.infosentry.be

★★★★★ | David Callebaut (Infosentry)

“Werken met Dimitri was een aangename ervaring. Correct, stipt en met kunde ontvangen, begeleid en uitgevoerd. Waren alle bedrijven maar zo.”

Website: www.infosentry.be

★★★★★ | Steve Baert (Zoete Zonde webshop)

“Van het eerste gesprek met Dimitri was het onmiddellijk duidelijk dat hij een echte vakman is. Met veel geduld heeft hij samen met ons de webshop uitgebouwd naar een klantvriendelijk site. Na het online zetten van de webshop is hem ook geen enkele vraag teveel. Bedankt voor de fijne samenwerking.”

★★★★★ | Rudi De Vroede (Soundrent webshop)

“Een correcte offerte, professionele service, Eén aanspreekpunt, kort op de bal bij problemen & aanpassingen en een mooi eindresultaat! Nogmaals blijkt hoeveel meer service “de kleine zelfstandige” kan bieden.”
Website: www.infosentry.be

★★★★★ | Gina De Pauw (El Picadero)

“Mooie lay-out. Vragen worden snel beantwoord. Problemen worden direct opgelost. Dikke duim !!”

★★★★★ | Carolien Wellekens (Ostheopaat)

“Blij dat ik met Dimitri in zee ben gegaan. Prima service, vlotte samenwerking, makkelijk te bereiken bij problemen en lost deze snel op. Een absolute aanrader wat mij betreft!”

★★★★★ | Marc Raepsaet (Yacura)

“Met Dimitri was het op een correcte, vlotte en prettige manier samenwerken om tot een perfect eindresultaat te komen. Dit is een huis van vertrouwen om in je adressenboekje te noteren met stip.”
marc

★★★★★ | Nicolas Van den Brande (Autohandel Van den Brande)

“Dimitri werkt professioneel, snel en overzichtelijk. Hij ontvangt je zeer warm om alles te bespreken en te bekijken wat mogelijk is. Alles wordt gedaan en afgewerkt zoals beloofd werd! Ook achteraf bij problemen/aanpassingen helpt hij je graag.”
nicolas

★★★★★ | Manuela Libens (Gallia)

“Wij zijn zeer blij met de professionele en persoonlijke ondersteuning wat betreft onze online marketing door Deal Webdesign. De samenwerking begint duidelijk zijn vruchten af te werpen en daar gaat het uiteindelijk toch om. Wij krijgen dan ook meer en meer aanvragen binnen en voelen dit merkelijk!”
Website: www.gallia.be/

★★★★★ | Pieter Herremans (TC De Players)

“Onze nieuwe website staat online en we zijn héél fier over het resultaat. Op zoek naar een professioneel webdesign bedrijf: slechts 1 adres in de streek. Dankuwel Dimitri!”
Website: www.tcplayers.be/

★★★★★ | Hervé Buisset (TCZ De Nestor)

“Tevreden klanten keren terug! Daarom lieten wij een tweede website bouwen door Deal Webdesign. Snel, betaalbaar en alles tot in de puntjes verzorgd. Het is niet de laatste keer dat wij op Deal Webdesign vertrouwen! Bedankt voor het mooie en zéér snelle werk! Top.”

★★★★★ | Wouter Vidts (Double You)

“Vorig jaar liet ik een nieuwe site ontwerpen door Deal Webdesign. Voor onze tennisschool is het belangrijk dat op een duidelijke manier info wordt gegeven over onze activiteiten. Alsook moet men online kunnen inschrijven via een inschrijvingsformulier. Dimitri slaagde er in om dit formulier heel duidelijk op te stellen voor onze klanten. Als er iets aangepast moet worden, is dit steeds binnen de kortste tijd in orde. Mooi design, functioneel en correcte service!”

★★★★★ | Dimitri Abbeloos (Home Comfort)

“Doormiddel van het actief beleid van Deal Webdesign in SEO en SEA, behoort onze website tot het kruim van de online marketting in onze sector. Dit was ooit anders, wanneer we beroep deden op één van de grotere spelers in zijn vak. Enorm bedankt hiervoor Dimitri!”

★★★★★ | Jan De Decker (TC Beukenhof)

“Recent kreeg onze website een facelift. Het succes blijkt uit het aantal bezoekers per maand. Die is serieus gestegen dankzij het nieuwe design. De club is een tevreden klant!”

★★★★★ | Ronny Hemelsoet (Aluxiabeheer)

“Vlotte samenwerking, goede opvolging. Perfect werk!”

★★★★★ | Patrick Elaut (P&E Tuinen)

“Dimitri en ik houden er precies dezelfde werkwijze op na. Daarin vormen het gericht luisteren naar de wensen van de klant en de analyse van de situatie de eerste stap. Voor wie van een bestaande template wil vertrekken of wie een volledige website op maat wil laten ontwerpen, van relatief eenvoudig tot juist heel gesofisticeerd,… noem het en Deal Webdesign kan het je bezorgen!
Bij Deal Webdesign wordt samen met de klant bekeken en besproken wat de beste oplossing is voor uw specifieke vraag of situatie. Nadien is het werk ook pas gedaan wanneer de klant tevreden is. Het hoeft niet gezegd dat de samenwerking met Deal Webdesign dan ook zeer vlot verliep. Resultaatgericht, zonder overbodige poespas. Eerlijk en correct. Waar ik zelf wil voor staan, heb ik bij Dimitri teruggevonden.
Ik ben er dan ook fier op dat we onze website samen hebben kunnen creëren. Ik wens u alvast een even aangename samenwerking met Deal Webdesign als ik heb mogen ervaren.”

★★★★☆ | Calli Aptil (De Matrassengigant)

“Onze site staat op de eerste plaats op Google voor verschillende termen zoals boxspring en matrassen. Het aantal bezoekers op onze site steeg: nooit hadden we meer dan 100 bezoekers per dag en nu telkens meer dan 200 per dag. Maar ook het aantal bezoekers in onze winkel steeg dankzij de online marketing. Alleen al voor de zoekterm ‘boxspring bedden’ krijgen we 550 unieke bezoekers per maand dankzij onze hoge ranking op Google.”

★★★★☆ | Alain Ormeggi (Valunorm)

“De uitdaging om een viertalige website op maat te ontwikkelen werd door Dimitri met succes voltooid. Door zijn flexibiliteit, klantgerichtheid en snelle communicatie heeft Dimitri het project op korte levertijd kunnen voltooien!”

★★★★★ | Matthias Vander Elst (VDE Technics)

“Om met mijn zaak professioneel naar buiten te komen, had ik nood aan een website die dit ook uitstraalde. Deal Webdesign zorgde er voor dat mijn website binnen de kortste keren online was én aantrekkelijk is voor potentiële klanten. Ook over de support na verkoop ben ik zéér tevreden. Voor webdesigner Aalst 1 adres: Deal webdesign!”
Website: www.oregona.be

★★★★☆ | Bart Mattan (Tennispeople)

“We staan op de 1e plaats op Google voor de zoekterm ‘online tennisshop’ en ’tenniskledij Niké’. Bedankt voor je goede werk Dimitri!”

★★★★☆ | Sam Dierckx (inSync)

“Bedankt om onze website in orde te brengen. Ik had niet gedacht dat het op pagina één brengen op Google zo vlot zou gaan! Website: nice! Tnx!!”

★★★★☆ | Marleen (Concrete Floors)

“Wij zijn ontzettend tevreden over de diensten en over de snelheid van de werken. Gelukkig hebben we iemand gevonden die zijn werk ten harte neemt en zijn kennis ten volle benut voor zijn klanten. Nu kan tenminste onze website naar behoren functioneren en wordt aangepast waar moet, wat niet onbelangrijk is voor te scoren op internet. Gewoon Top.”

★★★★☆ | Maartje van den Eijnden (Advocatenkantoor Voor-recht)

“De samenwerking verliep ontzettend goed, ondanks de grote afstand. Wijzigingen werden snel doorgevoerd en met de gewenste resultaten. Wij zijn erg blij met onze nieuwe website en zullen in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van je diensten.”

★★★★★ | Johan Buyl (Residentie Anemoon)

“Ik heb onze website laten ontwerpen door Deal Webdesign, uitermate tevreden. Heel goede en snelle communicatie, de website perfect aan mijn wensen aangemaakt en regelmatig aangepast. Nog geen moment spijt van gehad.”

★★★★★ | Stijn Stragier (Geodynamics)

“We zochten een valabele partner om onze website omtrent track and trace auto te beheren. Voornamelijk de service en vakkennis waren doorslaggevend om met Deal Webdesign in zee te gaan. Niet alleen speelt hij kort op de bal, hij heeft telkens de perfecte oplossing voor elk probleem.”

★★★★★ | Bart De Troyer (Tuinwerken DT)

“Wij zijn zéér tevreden over het resultaat van onze website. Correcte en zeer snelle service.”

★★★★☆ | Ward Van Sighem (Verdae)

“Zeer vlotte en correcte samenwerking én een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Alles is prima in orde en we zijn enorm tevreden van de geleverde diensten. Enorm bedankt Dimitri!”