Deal webdesign

Website voor Kinesist

Laurens was op zoek naar meer aanvragen in de regio Gent, Ledeberg, Zwijnaarde, ... Hij wou dat wanneer mensen in die regio op zoek gingen naar een kinesist aan huis, zijn site bovenaan zou verschijnen. En dat is precies wat we samen hebben bereikt.
Picture of Geschreven door Dimitri

Geschreven door Dimitri

Nieuwe website voor kinesist Laurens

Als webdesigner begrijp ik hoe belangrijk het is om een professionele en up-to-date online aanwezigheid te hebben. Laurens van Sterk te Been deelde dezelfde visie toen hij bij mij aanklopte om zijn verouderde website nieuw leven in te blazen. Als kinesist was hij op zoek naar meer aanvragen in de regio Gent, Ledeberg, Zwijnaarde en omstreken. Hij wilde ervoor zorgen dat wanneer mensen in die regio op zoek gingen naar een kinesist aan huis, zijn website bovenaan zou verschijnen. En dat is precies wat we samen hebben bereikt met de aanmaak van deze SEO landingspagina’s:

 

Een verouderde website: een gemiste kans

Als kinesist is Laurens altijd druk in de weer om zijn patiënten te helpen. Maar zijn oude website deed hem geen recht. Het ontbrak aan moderne uitstraling en functionaliteit. Potentiële klanten die online zochten naar een kinesist in Gent, liepen zijn praktijk mis omdat zijn website niet meer voldeed. Samen gingen we aan de slag om een website te creëren die Laurens en zijn praktijk verdienden. Hier zijn enkele hoogtepunten van de nieuwe website voor “Sterk te Been”:

  • Modern design: Het nieuwe ontwerp van de website is fris en eigentijds. Het straalt professionaliteit uit en weerspiegelt de kwaliteit van de zorg die Laurens biedt. De gebruiksvriendelijke navigatie zorgt ervoor dat bezoekers snel de informatie vinden die ze nodig hebben.
  • Geoptimaliseerd voor Google: Om ervoor te zorgen dat Laurens bovenaan de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen in Gent, Ledeberg, Zwijnaarde en omgeving zoeken naar een kinesist aan huis, hebben we de website geoptimaliseerd voor zoekmachines. We hebben relevante zoekwoorden geïntegreerd en ervoor gezorgd dat de site snel laadt, wat de gebruikerservaring verbetert en de SEO-ranking bevordert.
  • Informatieve inhoud: De website bevat uitgebreide informatie over de diensten die Laurens aanbiedt, zijn expertisegebieden en contactgegevens. Potentiële patiënten kunnen nu snel en gemakkelijk de informatie vinden die ze zoeken.
  • Responsief ontwerp: In een tijdperk waarin mensen websites bekijken op verschillende apparaten, is een responsief ontwerp cruciaal. De nieuwe website past zich automatisch aan aan verschillende schermformaten, wat zorgt voor een naadloze ervaring, zowel op desktops als op smartphones en tablets.

 

nieuwe website voor kinesist praktijk

 

Ook jouw praktijk verdient een nieuwe website

Als jij een kinesist bent en je hebt het gevoel dat jouw website een serieuze upgrade kan gebruiken, dan ben je bij Deal Webdesign aan het juiste adres. Ik sta klaar om jouw praktijk online nieuw leven in te blazen. Ik begrijp dat elke kinesistenpraktijk uniek is, en ga graag met jou in gesprek om te bepalen hoe ik jouw online aanwezigheid kan verbeteren.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis consultatie en ontdek hoe ik jou kan helpen. Als je wilt dat jouw praktijk opvalt en meer potentiële patiënten aantrekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. Samen kunnen we jouw praktijk online laten stralen.

Heb je extra hulp nodig?

Aarzel niet om mij te contacteren.

Professionele website laten maken?

Ontvang 15 tips waar je zeker moet op letten!