Deal webdesign

Updates 2024

Recente blogartikelen

meer conversies dankzij website
Case

Succes door nieuwe website

Asbestbureau Aalst wou een nieuwe website laten maken die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook effectief zorgde voor meer werk & meer business. Deze site genereerde afgelopen 12 maanden 228 aanvragen.

Lees meer »
webdesigner
Webdesign

Website voor kunstenaar

Ontdek de unieke, creatieve website van Nikola Hendrickx, een kunstenaar wiens werk de zintuigen prikkelt en de verbeelding aanwakkert. Deze website biedt een boeiende blik op het diverse portfolio van Nikola. Ontdek snel meer!

Lees meer »
webdesigner voor advocaat in aalst
Webdesign

Website voor advocaat

Een doeltreffende website voor een advocaat. In de hedendaagse digitale wereld is de zoektocht naar juridische bijstand vaak het startschot op Google. Wanneer iemand geconfronteerd wordt met juridische kwesties, gaat hij of zij op zoek naar een advocatenkantoor…

Lees meer »
website op maat
Webdesign

Website voor Kinesist

Laurens was op zoek naar meer aanvragen in de regio Gent, Ledeberg, Zwijnaarde, … Hij wou dat wanneer mensen in die regio op zoek gingen naar een kinesist aan huis, zijn site bovenaan zou verschijnen. En dat is precies wat we samen hebben bereikt.

Lees meer »
navigatie tips website hoofdmenu
Informatie

Navigatie tips voor B2B websites

Het optimaliseren van de navigatie op jouw B2B-website is een belangrijk onderdeel in webdesign. Dit helpt jouw bezoekers om snel en vooral gemakkelijk de informatie te vinden die ze nodig hebben.

Lees meer »
Informatie

Het belang van nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven bieden een gestructureerde manier om relevante informatie te delen en jouw bedrijf continu onder de aandacht te brengen. De voordelen liggen voor de hand, maar ik som ze toch even op.

Lees meer »
google my business
Informatie

Wat is Google My Business?

Google My Business is een gratis tool van Google waarmee je jouw bedrijfsprofiel kunt beheren. Met Google Mijn Bedrijf kun je belangrijke informatie over jouw bedrijf toevoegen: een link naar jouw site, een gedetailleerde routebeschrijving, de openingsuren, …

Lees meer »
veelgestelde vragen over webdesign
Informatie

FAQ webdesign: veelgestelde vragen beantwoord

Op deze pagina beantwoorden we de meest veelgestelde vragen over webdesign. Of je nu net begint met het ontwerpen van je eigen website of al enige tijd bezig bent, deze pagina is bedoeld om je te helpen bij het maken van de juiste beslissingen.

Lees meer »