Deal webdesign

Het succesverhaal van HL Technieken

Henri Lievens, de zaakvoerder van HL Technieken, stond voor een enorme uitdaging: zijn bestaande website had op een jaar tijd slechts 2 aanvragen gegenereerd.
Picture of Geschreven door Dimitri

Geschreven door Dimitri

In de wereld van webdesign en online zichtbaarheid is het verhaal van HL Technieken en hun samenwerking met Dimitri van Deal Webdesign er een van transformatie en succes. Henri Lievens, de bezielde zaakvoerder van HL Technieken, stond voor een enorme uitdaging: zijn bestaande website had in een heel jaar tijd slechts 2 aanvragen gegenereerd. Deze teleurstellende cijfers waren een duidelijk teken dat er drastische veranderingen nodig waren om zijn bedrijf te laten bloeien in het digitale tijdperk.

De weg naar succes begon toen Henri besloot de hulp in te roepen van Dimitri van Deal Webdesign, een keuze die het tij zou keren voor HL Technieken. Samen hebben ze een robuuste strategie ontwikkeld, gefocust op een gloednieuwe website die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit was de sleutel tot hun succes.

 

meer aanvragen voor website

 

De innovatie stopte niet bij het ontwerp. De website werd verrijkt met SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s en een blogsectie vol waardevolle tips en tricks. Deze inhoud was niet alleen informatief voor de bezoekers maar verbeterde ook de SEO-prestaties van de website aanzienlijk.

 

seo resultaten

 

De resultaten spraken voor zich: 35 nieuwe aanvragen stroomden binnen in enkele maanden tijd, een getal dat het eerdere record van 2 aanvragen ver achter zich liet. Dit succes is slechts het begin. Met plannen om Google-advertenties te introduceren, staat HL Technieken aan de vooravond van nog meer groei.

 

meer conversies website

 

Dit verhaal toont aan hoe essentieel een doordachte online strategie is voor het succes van moderne bedrijven. HL Technieken heeft, met de expertise van Dimitri van Deal Webdesign, een digitale renaissance doorgemaakt die de kracht van effectieve webdesign en SEO strategieën onderstreept. Het avontuur gaat verder, maar één ding is zeker: de toekomst ziet er helder uit voor HL Technieken.

Heb je extra hulp nodig?

Aarzel niet om mij te contacteren.

Professionele website laten maken?

Ontvang 15 tips waar je zeker moet op letten!