Deal webdesign

levertermijn minder dan 7 dagen

Deal webdesign: meer dan alleen Dimitri

Wanneer Dimitri niet aan het padellen is, is hij gegarandeerd bezig met het bouwen van jouw nieuwe professionele website. Visuele pareltjes die indruk maken, een stérke huisstijl en bijbehorend drukwerk. Daar zijn we al 10 jaar mee bezig. Oplossingen op maat én aangepast aan ieders budget. Succes gegarandeerd.

Met meer dan 10 jaar ervaring en +300 tevreden klanten in Vlaanderen kent Dimitri (zaakvoerder) intussen de succesformule van een geslaagde website: een correcte en professionele dienstverlening van A tot Z – op maat van de individuele klant. Bij Deal webdesign geloven we sterk in een persoonlijke aanpak. Een individuele benadering met een solide vertrouwensband. De klant heeft steeds één contactpunt voor een overzichtelijk en direct contact.
Deal webdesign is intussen uitgebreid met enkele absolute vakspecialisten. Samen met Dimitri zorgen deze freelancers steeds opnieuw voor een geslaagd project – van ontwerp tot eindresultaat:
Deze freelancers zorgen samen met Dimitri een perfecte combinatie. Dimitri verzorgt zelf nog steeds de websites en webshops, samen met online marketing en social media marketing. Voor het overige worden deze vaklui ingehuurd. Zij zijn stuk voor stuk héél sterk in hun specifieke categorie.