Deal webdesign

Wat is remarketing?

Toon uw advertentie aan mensen die uw website hebben bezocht

Hoe komt het dat surfers die onlangs een reiswebsite hebben bezocht, overal advertenties zien opduiken rond de gezochte bestemming? Dit is eenvoudig te verklaren door remarketing, het nieuwe online speeltje voor marketeers. Remarketing is een systeem dat de mogelijkheid biedt om advertenties te tonen aan mensen die uw website onlangs hebben bezocht.

Wat is remarketing?

Het biedt de mogelijkheid om te communiceren met die mensen die onlangs interesse hebben getoond via uw website. Het is een zeer krachtig, nieuw middel om de juiste mensen aan te spreken met de juiste boodschap. Het combineren van een bestaande online advertentiecampagne met remarketing, zal een forse toename veroorzaken in het aantal conversies van deze campagne.
remarketing

Waarom moet u het doen?

U kent de situatie: u bezoekt een website maar u twijfelt. U gaat nog niet onmiddellijk een offerte aanvraag doen want u gaat er nog even over nadenken. Het gebeurt iedere maand bij elk van ons. Het is zeer belangrijk voor u om deze specifieke doelgroep aan te spreken nadien. Zoniet, verliest u ze uit het oog en zullen ze u ook vergeten.
U kan de bezoekers van uw website achteraf opnieuw bereiken door hen gerichte advertenties te tonen terwijl ze andere websites bezoeken. Deze nieuwe strategie werkt zeer efficiënt omdat het eenvoudiger is om mensen te overtuigen die uw site reeds bezocht hebben. Qua kost is deze goedkoper dan gewone advertenties op het internet aangezien we ons richten tot een zeer specifieke doelgroep.
De advertenties hoeven niet rechtstreeks te leiden tot een offerte aanvraag. Deze kan ook gewoon zorgen voor extra online awareness. Het zorgt namelijk voor een extra herinnering van uw website. Hou de concurrentie op afstand door uw website bezoekers uw advertenties te tonen. Remarketing is een krachtige manier om uw bereik te vergroten en klanten een stap dichter bij een aanvraag te brengen. Het is een erg gerichte en budgetvriendelijke manier van online adverteren en heeft reeds voor vele klanten zijn kracht bewezen.
De advertenties hoeven niet rechtstreeks te leiden tot een offerte aanvraag. Deze kan ook gewoon zorgen voor extra online awareness. Het zorgt namelijk voor een extra herinnering van uw website. Hou de concurrentie op afstand door uw website bezoekers uw advertenties te tonen. Remarketing is een krachtige manier om uw bereik te vergroten en klanten een stap dichter bij een aanvraag te brengen. Het is een erg gerichte en budgetvriendelijke manier van online adverteren en heeft reeds voor vele klanten zijn kracht bewezen.
Remarketing is ook mogelijk via Facebook. U bereikt dus de bezoekers van uw website opnieuw door te adverteren op Facebook, zowel in de middelste kolom van de nieuws feeds als in de rechterkolom bij de overige advertenties. Dit is opnieuw een zeer budgetvriendelijke manier om meer bezoekers of meer likes te krijgen.n

NIEUW!

Geef ons 10 websites en wij tonen uw advertentie aan iedereen die deze websites bezocht heeft. Dit is zeer interessant indien u een betere USP (Unique Selling Point) heeft dan uw concurrent. Wij hebben hiermee al fantastische resultaten geboekt.
Vanaf nu is remarketing ook mogelijk op basis van specifieke website bezoeken. U kan uw advertentie tonen aan iedereen die een of meerdere specifieke websites bezocht heeft. Denk maar aan uw 10 concullega – concurrenten.

Voordelen: