+32 472 33 40 66

info@deal-webdesign.be

Klein Parksken 1A - 9300 Aalst

Visitekaartje laten maken: vind een kaartje dat net zo uniek is als jijzelf

Begonnen met een nieuwe zaak en u wilt een professioneel visitekaartje laten ontwerpen? Of u bent niet tevreden van uw oud ontwerp? Laat uw visitekaartje maken door ons en wij werken aan het ontwerp totdat u helemaal tevreden bent van het resultaat. Stijlvol, kleurrijk, modern of eenvoudig. Volledig op maat en passend bij uw bedrijf.

Het is handig om iemand snel uw contactgegevens te overhandigen en geeft terzelfder tijd direct een indruk van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat uw visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Wij leveren het visitekaartje altijd op in een .jpg bestand en een drukklaar .pdf bestand.

U bepaalt zelf welke gegevens er vermeld worden. Hieronder een kleine indruk van de gegevens die de meeste klanten vermelden op hun visitekaartje:

Andere zaken zoals een btw nummer en zelfs een QR-code worden ook soms geplaatst. De standaard voor visitekaartjes is 85mm x 55mm.

Hieronder enkele voorbeelden van professionele business cards

visitekaartje laten maken business cards laten maken visitekaartje nodig

visitekaartje nodig professioneel visitekaartje laten ontwerpen visitekaartje maken

 

Wij maken een passend ontwerp en vragen daarop uw feedback. Dit proces herhaalt zich net zo lang totdat u 100% tevreden bent met het resultaat. Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij die graag voor u.