Visitekaartje laten ontwerpen: vind een kaartje dat net zo uniek is als jijzelf

Begonnen met een nieuwe zaak en je wil een professioneel visitekaartje laten ontwerpen? Of je bent niet tevreden van jouw oud ontwerp? Laat jouw visitekaartje maken door ons en wij werken aan het ontwerp totdat je helemaal tevreden bent van het resultaat. Stijlvol, kleurrijk, modern of eenvoudig. Volledig op maat en passend bij uw bedrijf.

Het is handig om iemand snel jouw contactgegevens te overhandigen en geeft terzelfder tijd direct een indruk van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat jouw visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Wij leveren het visitekaartje altijd op in een .jpg bestand en een drukklaar .pdf bestand.

visitekaartje laten ontwerpen business cards laten maken visitekaartje nodig

 

Jij bepaalt zelf welke gegevens er vermeld worden. Hieronder een kleine indruk van de gegevens die de meeste klanten vermelden op hun visitekaartje:

Andere zaken zoals een btw nummer en zelfs een QR-code worden ook soms geplaatst. De standaard voor visitekaartjes is 85mm x 55mm.

Ontwerp visitekaartje: kracht door eenvoud.

Enkele voorbeelden van professionele business cards

professioneel visitekaartje visitekaartje ontwerp professioneel visitekaartje laten ontwerpen

 

Wij maken enkele ontwerpen en vragen daarop jouw feedback. Zo gaan wij op zoek naar de juiste balans tussen strakke en speelse elementen. Dit proces herhaalt zich net zo lang totdat je 100% tevreden bent met het resultaat. Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden wij die graag voor jou. Buiten een visitekaartje kan je bij ons ook terecht voor: een professioneel logo, om een folder te laten maken en om een huisstijl te laten ontwerpen