Deal webdesign

vind een kaartje dat net zo uniek is als jijzelf

Visitekaartje laten ontwerpen

Begonnen met een nieuwe zaak en je wil een professioneel visitekaartje laten ontwerpen? Of je bent niet tevreden van jouw oud ontwerp? Laat jouw business card maken door ons en wij werken aan het ontwerp totdat je helemaal tevreden bent van het resultaat. Stijlvol, kleurrijk, modern of eenvoudig. Volledig op maat en passend bij uw bedrijf.

Het is handig om iemand snel jouw contactgegevens te overhandigen en geeft terzelfder tijd direct een indruk van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat jouw visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Wij leveren het visitekaartje altijd op in een .jpg bestand en een drukklaar .pdf bestand.

Jij bepaalt zelf welke gegevens er vermeld worden. Hieronder een kleine indruk van de gegevens die de meeste klanten vermelden op hun business kaartje:
Andere zaken zoals een btw nummer en zelfs een QR-code worden ook soms geplaatst. De standaard voor visitekaartjes is 85mm x 55mm.

Interesse om met mij samen te werken?

Vertel me wat je precies zoekt en wat ik voor jou kan doen

Ontwerp visitekaartje: kracht door eenvoud.

Enkele voorbeelden van professionele business cards

Wij maken enkele ontwerpen en vragen daarop jouw feedback. Zo gaan wij op zoek naar de juiste balans tussen strakke en speelse elementen. Dit proces herhaalt zich net zo lang totdat je 100% tevreden bent met het resultaat. Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden wij die graag voor jou.