WordPress specialist nodig? Contacteer Dimitri.

Perfecte websites gebouwd met WordPress

Dimitri De Vleeschauwer is de zaakvoerder van een eenmanszaak die staat voor betrouwbare en persoonlijke dienstverlening. Geen groot webdesign bureau met tientallen werknemers, maar 1 contactpersoon voor alle onderdelen van je website. Sinds 2011 lever ik WordPress websites aan kleine en grote ondernemingen. Vanuit mijn kantoor in Aalst bouw ik aan projecten voor allerlei bedrijven.

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Na de oplevering van je WordPress website kun je zelf makkelijk de inhoud vernieuwen. Zo werk je makkelijk de teksten bij, of voeg je een nieuwe afbeelding toe.

Sommige zaken zijn echter niet zo gemakkelijk en vereisen een Wordpress expert. Na 10 jaar heeft dit CMS geen geheimen meer voor mij. Is jouw website gehacked of krijg je de layout niet goed? Aarzel niet om mij te contacteren.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met WordPress. Daarnaast leg ik je graag alles uit over het onderhouden van je website in WordPress. Ik verzorg voor je hele bedrijf een training, zodat jullie zélf expert worden van jullie CMS-systeem. Ik heb +300 klanten aan een mooie WordPress website mogen helpen. Ik werk door tot je 100% tevreden bent. Daarnaast zoek ik voor ieder budget een oplossing op maat.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Ben je op zoek naar een WordPress specialist? Neem dan contact op met mij of maak direct een afspraak online. Je zal het je niet beklagen.

Interesse om met ons samen te werken?

Vertel ons wat je zoekt en wat we voor jou kunnen doen.

Mijn werkwijze

Ik heb mijn eigen designs gemaakt en deze geheel geïntegreerd in WordPress. Alle teksten, kleuren en foto's wordt aangepast naar jouw logo en huisstijl. Ik kan al binnen 3 weken een volwaardige WordPress website voor je maken. Een website die goed werkt op tablet, mobiel en desktop.

Ik ontwerp jouw nieuwe website in het WordPress CMS-systeem, waardoor je later eenvoudig aanpassingen kunt maken. Daarnaast bied ik een gratis WordPress training, waardoor je straks zelf aan de slag kunt met je website. Wil je liever een ander design of een volledig ontwerp op maat? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Kies dan voor een professionele website op maat.

 

Hoe help ik jou?

Ik heb voor +300 klanten een mooie website mogen opleveren. Dat ze tevreden zijn blijkt uit de 4,9/5 beoordeling op Google. Benieuwd naar welke projecten ik al heb gedaan? Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

 

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag een website laten bouwen door een echte WordPress specialist? Dan ben ik voor de man voor de klus. Met mijn jarenlange ervaring kan ik je zeker helpen. Neem contact op met mij of maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.