Deal webdesign

teksten die overtuigen

Copywriting: informeer en inspireer

SEO web copywriting trekt niet enkel meer bezoekers naar je website omdat je makkelijker gevonden wordt in Google, eens op je site zorgt copywriting er ook voor dat je bezoekers klanten worden. Wervende teksten, geschreven volgens de regels van de kunst lonen, daar mag je zeker van zijn.

Wat is SEO web copywriting?

Uiteraard is het belangrijk om over een fraaie en snelle website te hebben, maar onderschat het belang van goede copywriting niet. Copywriting is niet meer of minder dan je bezoeker bij de lurven grijpen, boeien en overtuigen. Geloof ons, het is een kunde waarvan je de vruchten van plukt. Bij SEO-copywriting wordt er bovendien rekening gehouden met de zoekwoorden waarop gezocht wordt. Op deze manier wordt je website makkelijker gevonden in Google en trek je relevante bezoekers naar je website.
Je website uitschrijven A tot Z? Doen we! Maar net zo goed schrijven we blogs, zorgen we voor inhoud voor je nieuwsbrieven of pakken we je landingspagina aan. Wij zorgen voor feilloze copy die aan de ribben blijft kleven en lezers in beweging brengt. Je kunt het zo gek niet bedenken of we schrijven het. Steeds op maat van de lezers/bezoekers en met oog voor jouw rendement. Content is key vandaag de dag en met waardevolle copywriting weet je klanten aan je te binden.

Vertel je verhaal via copywriting

Een goede web copywriter is zijn geld dubbel en dik waard en dat is exact wat we te bieden hebben. We leveren niet enkel een prachtige site op, maar voorzien indien gewenst ook teksten die scoren. We schuiven aan tafel, capteren je verhaal en zetten dit vervolgens om in SEO-copywriting om duimen en vingers bij af te likken.
Wervende teksten die jouw verhaal en dat van je diensten/producten vertellen. Waardevolle content zorgt niet enkel voor meer verkeer naar je site, maar ook meer verkoop of meer potentiële klanten die interesse tonen. Bovendien kun je met copywriting perfect het beeld neerzetten dat bij je bedrijf past, je teksten vormen dan ook de perfecte aanvulling op je branding.
copywriting

Een goede briefing is belangrijk

Het succes van jouw (web)teksten? Dat hangt vaak samen met een heldere briefing. Hoe duidelijker jouw verwachtingen en briefing, hoe sterker de copywriting. Bij ons trekken we hier met plezier wat tijd voor uit. We luisteren naar jouw verhaal, stellen de juiste vragen en komen vervolgens met krachtige woorden op de proppen die jouw verhaal vertellen.

Waarom je je web copywriting uitbesteedt?

Schrijven is een vak. De teksten uit je verkoopbrochure op je website gooien en hopen dat het werkt? Geen geweldig idee. Online scannen mensen, pikken ze titels mee en gaan ze heel anders te werk dan bij druk. Een goede copywriter houdt rekening met de best practices, weet online te overtuigen en puurt jouw verhaal uit voor het web. Zo krijg je een kort en bondig verhaal, dat blijft hangen en aanzet tot actie. Reken maar dat je dat merkt aan het rendement. Online stopping power is een belangrijk onderdeel van het succes van je website. Schakel hiervoor een (lokaal) webdesign bedrijf in.
Meer weten over hoe we de web copywriting van jouw website aanpakken, hoe we dit praktisch integreren en/of een vrijblijvende babbel of offerte op maat? Geef ons een seintje en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Onze copywriters trekken graag wat tijd voor je uit en bezorgen je teksten met rendement.