+32 472 33 40 66

info@deal-webdesign.be

Klein Parksken 1A - 9300 Aalst

Huisstijl ontwikkelen: Deal webdesign maakt u herkenbaar!

volledige huisstijl laten ontwikkelenElk bedrijf, klein of groot, kan een sterk en succesvol imago creëren. Uw logo is, samen met uw product of diensten, het belangrijkste beeld naar de buitenwereld toe.

Maar een nieuwe huisstijl is veel meer dan enkel een logo en een nieuwe website laten maken. Een logo en een website zijn maar een onderdeel van uw volledige huisstijl. De huisstijl maakt uw bedrijf zichtbaar en daardoor tot op zekere hoogte herkenbaar. Met een duidelijke en krachtige huisstijl stijgt uw bedrijf boven de massa uit, en zorgt het voor een duidelijk beeld voor alle doelgroepen van uw bedrijf.

Een volledige en complete huisstijl is eigenlijk zo breed als u dit wilt. Wij ontwerpen uw volledige huisstijl volgens uw wensen en aangepast aan uw doelgroep. Hieronder staan de meest voorkomende onderdelen welke we bij een volledige huisstijl afleveren:

Er zijn natuurlijk nog tal van andere mogelijkheden zoals briefpapier, flyers, presentatiemappen, brochures, e-mail handtekeningen, facturen, bekers, folders, wagen belettering, ...

Bent u een startend bedrijf of een pas opgerichte organisatie?

Of wilt u een volledige vernieuwing doorvoeren van uw huisstijl en logo? Deal webdesign zorgt voor een nieuwe visuele identiteit van uw organisatie. Denk hierbij aan een nieuw logo, een nieuw font, andere kleuren, enz...

Wilt u uw bedrijf echt doen opvallen en uw stempel drukken op alles wat u doet?

Dan is een strikt unieke huisstijl noodzakelijk. Op die manier vergroot u niet alleen uw naambekendheid, maar toont u eveneens aan dat u trots bent op uw bedrijf.