Deal webdesign

goedkoop én efficiënt

Adverteren op Facebook

Facebook telt meer dan 5 miljoen gebruikers in België. Reden genoeg om dit promotiekanaal te gebruiken. De combinatie tussen het aantal gebruikers en specifieke segmentatiemethoden maakt het adverteren op Facebook interessant. Ook jij kan via Facebook makkelijk je doelgroep bereiken en zo je naamsbekendheid, betrokkenheid en conversies verhogen.

Bepaal zelf het bedrag dat je bereid bent te betalen voor de weergave van een of meerdere advertenties gedurende een bepaalde periode. En dit aan een bepaalde doelgroep die je zelf bepaalt.

“Dimitri, ik merk een duidelijke stijging in het aantal aanvragen waarvoor mijn oprechte dank.” Johan Bruyninx (De Boomverzorger)

Het beeld is belangrijk

Facebook is visueel social media kanaal. Daarom is het van groot belang dat het beeldmateriaal van je advertentie goed zit. Facebook is hoofdzakelijk opgebouwd in blauwtinten. Kies dus voor iets wat opvalt.
Gebruik op maat gemaakte advertenties, specifiek voor een bepaalde doelgroep. Samen bepalen we de juiste marketingdoelgroep op basis van leeftijd, woonplaats, geslacht, functie, interesse, …
Het is belangrijk om de segmentatie van de doelgroepen voor je product of dienst goed te definiëren. Zo kan je er voor zorgen dat je aangepaste advertenties toont aan verschillende segmentatiegroepen. Op die manier maak je advertenties die optimaal aansluiten bij je doelgroep en kan je een maximale conversie bekomen.c
facebook advertenties
facebook

Uw voordelen:

Zeer concreet voorbeeld - met statistieken