Deal webdesign

Hoe nieuwe klanten aantrekken met nieuwe website?

Gefeliciteerd met de lancering van je nieuwe website! Maar wat nu? Hier zijn enkele strategieën die je kan toepassen.
Picture of Geschreven door Dimitri

Geschreven door Dimitri

Nieuwe klanten aantrekken met website

Gefeliciteerd met de lancering van je nieuwe website! Maar wat nu? Het aantrekken van nieuwe klanten kan een uitdagend maar lonend proces zijn. Hier zijn enkele strategieën die je kan toepassen:

Ik heb een nieuwe website gelanceerd. Hoe kan ik aan nieuwe klanten komen?

  • Betaalde advertenties: maak gebruik van betaalde advertenties om jouw diensten of producten te tonen. Dan kan met google Ads, maar ook via Social Media kanalen zoals Facebook waar je specifieke doelgroepen kan targetten. Dit helpt om je bereik te vergroten en meer verkeer naar jouw website te leiden.
  • Lokale vindbaarheid: Creëer specifieke landingspagina's voor kleine gemeentes rondom jou. Zo word je bijvoorbeeld makkelijk gevonden wanneer mensen googlen naar 'dakwerker + randgemeente'.
  • E-mailmarketing: Verzamel e-mailadressen en stuur enkele keren per jaar nieuwsbrieven met updates en aanbiedingen. Personaliseer je e-mails om de betrokkenheid van de ontvangers te vergroten.
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Zorg ervoor dat je jouw website laat optimaliseren voor zoekmachines, met de nodige trefwoorden en techniek. Dit vergroot de kans dat je website hoger verschijnt in de zoekresultaten.
  • Contentmarketing: Creëer waardevolle en relevante inhoud, zoals blogposts, handleidingen of video's, die potentiële klanten aanspreken en hen helpen bij het oplossen van problemen. Verspreid deze content nadien via sociale media om een breder publiek te bereiken.
  • Klantenfeedback: Moedig tevreden klanten aan om een review na te laten via google. Positieve beoordelingen vergroten het vertrouwen van nieuwe potentiële klanten. Kijk zelf maar eens naar het aantal positieve reviews van ons bedrijf. Zulke zaken overtuigen mensen om de volgende stap te zetten.

Heb je extra hulp nodig?

Aarzel niet om mij te contacteren.

Professionele website laten maken?

Ontvang 15 tips waar je zeker moet op letten!