Deal webdesign: meer dan een eenmanszaak

Deal webdesign is een eenmanszaak uit Aalst, gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites. Visuele pareltjes die indruk maken, hoog scoren op Google en veel bezoekers aantrekken. Oplossingen op maat, geoptimaliseerd voor tablets en smartphones én aangepast aan ieders budget. Succes gegarandeerd!

Met meer dan 10 jaar ervaring en +300 tevreden klanten in Vlaanderen kent Dimitri (zaakvoerder) intussen de succesformule van een geslaagde website: een correcte en professionele dienstverlening van A tot Z – op maat van de individuele klant. Bij Deal webdesign geloven we sterk in een persoonlijke aanpak. Een individuele benadering met een solide vertrouwensband. De klant heeft steeds één contactpunt voor een overzichtelijk en direct contact.

benjamin wim dimitri de vleeschauwer dries david liefste hond in de hele wereld

Deal webdesign is intussen uitgebreid met enkele absolute vakspecialisten. Samen met Dimitri zorgen ze steeds opnieuw voor een geslaagd project – van ontwerp tot eindresultaat:

Dimitri verzorgt zelf nog steeds de websites (html, css, Joomla, Wordpress) en webshops (WooCommerce), samen met online marketing (SEO + SEA + Remarketing) en social media marketing (Facebook + Instagram + LinkedIn).

Deze freelancers zorgen samen met Dimitri een perfecte combinatie.
Meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Zo profiteert u binnenkort misschien ook van de perfecte deal!