Deal webdesign: meer dan een eenmanszaak

Deal webdesign is een eenmanszaak in Aalst, gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites. Visuele pareltjes die indruk maken, hoog scoren op Google en veel bezoekers aantrekken. Oplossingen op maat, geoptimaliseerd voor tablets en smartphones én aangepast aan ieders budget. Succes gegarandeerd!

Met meer dan 10 jaar ervaring en +300 tevreden klanten in Vlaanderen kent Dimitri (zaakvoerder) intussen de succesformule van een geslaagde website: een correcte en professionele dienstverlening van A tot Z – op maat van de individuele klant. Bij Deal webdesign geloven we sterk in een persoonlijke aanpak. Een individuele benadering met een solide vertrouwensband. De klant heeft steeds één contactpunt voor een overzichtelijk en direct contact.

Deal webdesign is intussen uitgebreid met enkele absolute vakspecialisten. Samen met Dimitri zorgen deze freelancers steeds opnieuw voor een geslaagd project – van ontwerp tot eindresultaat:

benjamin wim dimitri de vleeschauwer dries david liefste hond in de hele wereld

Deze freelancers zorgen samen met Dimitri een perfecte combinatie. Dimitri verzorgt zelf nog steeds de websites en webshops, samen met online marketing en social media marketing. Voor het overige worden deze vaklui ingehuurd. Zij zijn stuk voor stuk héél sterk in hun specifieke categorie.

 

Maak hieronder uw keuze als je met ons top team wil samenwerken: