Website op maat: voor wie boven de rest wilt uitsteken

Heel wat bedrijven merken dat zij het verliezen van anderen die actief inzetten op online. De laatste jaren wordt het hebben van een professionele website steeds belangrijker. Potentiële klanten bekijken eerst de website vooraleer ze een afspraak maken. Kies daarom voor een straffe website en val op tussen de massa.

professioneel webdesigner website op maat

 

 

Een website op maat is de perfecte keuze voor wie online wil opvallen en net dat tikkeltje meer wil. Wij werken hiervoor samen met een TOP designer. Alles is volledig op maat, uniek en zonder limieten. Je kan de site achteraf makkelijk zelf aanpassen.

 

Enkele recente realisaties:

Een website op maat geeft een unieke, creatieve uitstraling die perfect past bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Dit helpt om jou te onderscheiden van je concurrenten en een blijvende indruk achter te laten bij jouw bezoekers.

webdesigner website op maat Aalst beste webdesigner

Interesse om met ons samen te werken?

Vertel ons wat je zoekt en wat we voor jou kunnen doen.

 

Onze werkwijze voor een site op maat: ontdek ons 5-stappenplan

Deal webdesign ontwikkelt jouw op maat gemaakte website binnen een tijdsbestek van 1 maand. Bij het creëren van een website gebruiken we steeds de allernieuwste technologieën en passen we een vijfstappenplan toe:

  • Je ontvangt een voorstel voor de homepage. Wij werken verder aan het ontwerp van de homepage tot je helemaal tevreden bent. Is ons voorstel toch niet jouw ding? Geen probleem. Je ontvangt een nieuw design in een andere stijl, zonder extra kost.

  • Het goedgekeurde design wordt vervolgens in stukjes gekapt (slicen). Zo worden de verschillende buttons en menu-items klikbaar. Bij het slicen wordt het design in kleine afbeeldingen verdeeld. Deze kunnen nu in de lay-out van een webpagina worden gebruikt en worden op de webpagina gepositioneerd met HTML en CSS. Zo wordt de website snel geladen!

  • Nu volgt de integratie in het Content Management Systeem (CMS) Wordpress. Je kan de website nu zelf aanpassen, zonder technische voorkennis!

  • Als voorlaatste stap worden de pagina's toegevoegd en de website verder uitgebouwd, zodat alle inhoud er mooi op staat. Desgewenst wordt de site in deze fase ook vertaald.

  • Tenslotte wordt alles responsive gemaakt, m.a.w. aangepast voor tablets en smartphones. Zo ziet de site er zowel op het grootste scherm als op de kleinste smartphone verbluffend uit.

Maak online een afspraakwordpress webdesign website portfolioOnderhoud en aanpassingen

Wil je alle aanpassingen zelf uitvoeren? Geen probleem. Via een Content Management Systeem (CMS) als Wordpress kun je jouw websites overal ter wereld makkelijk zelf aanpassen. Geen tijd voor onderhoud en aanpassingen? Een e-mail of telefoontje volstaat om de nodige wijzigingen binnen de 48u te laten uitvoeren. Kleine aanpassingen die minder dan 10' in beslag nemen worden gratis uitgevoerd.

 

Wil je ook een professionele website op maat laten maken?

Deal webdesign heeft sinds 2011 een solide en betrouwbare reputatie opgebouwd. Onze specialiteit: professionele websites op maat, van design tot afwerking. Elk project is maatwerk. Zo sluit jouw website 100% aan bij jouw bedrijf of organisatie. Elke website op maat krijgt dus een gepersonaliseerd en uniek design.

Ook na de aflevering van de website staan wij steeds paraat voor vragen en eventuele aanpassingen of uitbreidingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons webdesign bedrijf. Tevredenheid gegarandeerd!

Aarzel niet om contact op te nemen voor een gratis en vrijblijvende offerte. Je zal het je niet beklagen. 9/10 van onze klanten geeft een uitstekende beoordeling. Kijk zelf op onze getuigenissen pagina of Google reviews hoe andere Deal webdesign aanbevelen!

 

 

Onbeperkt aantal revisies voor het ontwerp.
Meer dan 350 mensen zijn je voorafgegaan.
Levertijd 8 weken.

 

 

Website op maat laten maken?

Ontvang 15 tips waar je zeker moet op letten!