Website op maat: voor wie boven de rest wilt uitsteken

Heel wat bedrijven merken dat zij het verliezen van anderen die actief inzetten op online. En niet zonder reden: een website op maat biedt namelijk een enorme meerwaarde. De laatste jaren wordt het hebben van een website steeds belangrijker. Het komt vaak voor dat potentiële klanten eerst de website bekijken vooraleer ze een afspraak maken.

Een website op maat is de perfecte keuze voor wie online wil opvallen en net dat tikkeltje meer wil. Wij werken hiervoor samen met een TOP designer. Alles is volledig op maat, uniek en zonder limieten. Levertermijn bedraagt 6-8 weken.

Wil je niet zomaar een website, maar een website die jouw zaak doet groeien? Kies dan voor een website op maat. Met een professionele look en een krachtige eerste indruk overtuig je prospecten onmiddellijk om met jou in zee te gaan. Elk bedrijf is uniek. Elke professionele website vereist dus een gepersonaliseerde aanpak, van ontwerp tot eindresultaat, met een pixel perfecte layout. Dankzij een website op maat zorg je ervoor dat jij gezien wordt als een belangrijke speler in jouw sector. Indien gewenst kunnen wij een freelance copywriter inschakelen die professionele teksten aanlevert.

Voorbeelden Wordpress websites op maat

wordpress website volledig op maat gemaakt website volledig op maat professioneel webdesigner site maatwerk wordpress website op maat website op maat

Interesse om met ons samen te werken?

Vertel ons wat je zoekt en wat we voor jou kunnen doen.

 

Onze werkwijze: 5-stappenplan

Deal webdesign ontwikkelt jouw op maat gemaakte website binnen een tijdsbestek van 1 maand. Bij het creëren van een website gebruiken we steeds de allernieuwste technologieën en passen we een vijfstappenplan toe:

 

Onderhoud en aanpassingen

Wil je alle aanpassingen zelf uitvoeren? Geen probleem. Via een Content Management Systeem (CMS) als Wordpress kun je jouw websites overal ter wereld makkelijk zelf aanpassen. Wil je effectief zien hoe makkelijk het is? Bekijk dan zeker deze video van ons met uitleg.

Geen tijd voor onderhoud en aanpassingen? Doe een beroep op Deal webdesign. Een e-mail of telefoontje volstaat om de nodige wijzigingen
binnen de 48u te laten uitvoeren. Kleine aanpassingen die minder dan 10' in beslag nemen worden gratis uitgevoerd.

 

google reviews deal webdesign

 

Wil je ook een professionele website op maat laten maken?

Deal webdesign heeft sinds 2011 een solide en betrouwbare reputatie opgebouwd. Onze specialiteit: professionele websites op maat, van design tot afwerking. Elk project is maatwerk. Zo sluit jouw website 100% aan bij jouw bedrijf of organisatie. Elke website op maat krijgt dus een gepersonaliseerd en uniek design.

Ook na de aflevering van de website staan wij steeds paraat voor vragen en eventuele aanpassingen of uitbreidingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Website laten maken? Tevredenheid gegarandeerd!

Aarzel niet om contact op te nemen voor een gratis en vrijblijvende offerte. Je zal het je niet beklagen. 9/10 van onze klanten geeft een uitstekende beoordeling. Kijk zelf op onze getuigenissen pagina of Google reviews hoe andere Deal webdesign aanbevelen!

 

 

Onbeperkt aantal revisies voor het ontwerp.
Meer dan 300 mensen zijn je voorafgegaan.
Levertijd 6 weken.